Romantische uitstapjes in Bretagne

De band koesteren die je samen hebt, elkaar nog beter leren kennen door samen te lachen en emoties te delen. Samen niet alledaagse dingen beleven, met al je zintuigen op scherp. De batterij weer opladen en genieten van je vakantie. Een strandwandeling maken, tijd doorbrengen in de natuur… In Bretagne (her)ontdek je de liefde. Laat je inspireren!

Inspiratie voor een droomverblijf

Even de dagelijkse sleur doorbreken om elkaar (terug) te vinden. Je samen onderdompelen in het goede van het leven en in het zalige nietsdoen. Tijd vrijmaken voor een gastronomisch uitje en een overnachting bij een chef-kok. Naar een eiland gaan dat inspirerend is voor je liefdesrelatie. In Bretagne kan het: gun jezelf die onvergetelijke, authentieke ervaring.

Je verblijf voorbereiden

De beste adressen voor een romantisch verblijf

Een plekje voor twee reserveren op een landgoed met charme en karakter. In het wellness-centrum je lichaam en geest weer met elkaar in harmonie brengen. Met je hoofd in de wolken je laten verrassen door klassiekers die in een nieuw jasje gestoken zijn. Hieronder ontdek je fantastische adresjes voor bijzondere momenten.

Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten