Zie foto's (7)

Association Meaban

Zeilcursussen aan de Bretonse kust aan boord van een oud zeilschip
Zeilen, Zeiltocht, Traditioneel zeilen in Trégunc
  • Wie heeft er niet gedroomd van zeilen zoals vroeger? De in 2023 opgerichte vereniging Meaban, gevestigd in Zuid-Finistère, biedt dag-, week- of meerdaagse cursussen om te leren zeilen aan boord van een authentieke ketch.

  • Dit is je kans om in contact te komen met de wereld van avontuur en kapers! De vereniging Meaban in Tregunc werd opgericht door een team van doorgewinterde zeilers en heeft zich tot doel gesteld de passie voor het zeilen op boten van weleer te verspreiden onder zowel nieuwelingen als oude zeebonken. Het avontuur begint aan boord van de majestueuze Auric ketch Jane uit 1918! Na een zorgvuldige restauratie neemt dit oude haringvissersvaartuig je mee naar de mooiste zeeën. Van escapades rond de...
    Dit is je kans om in contact te komen met de wereld van avontuur en kapers! De vereniging Meaban in Tregunc werd opgericht door een team van doorgewinterde zeilers en heeft zich tot doel gesteld de passie voor het zeilen op boten van weleer te verspreiden onder zowel nieuwelingen als oude zeebonken. Het avontuur begint aan boord van de majestueuze Auric ketch Jane uit 1918! Na een zorgvuldige restauratie neemt dit oude haringvissersvaartuig je mee naar de mooiste zeeën. Van escapades rond de Bretonse kust (Roscoff, Pont-Aven, Paimpol...) tot tochten naar de Kanaaleilanden en zelfs Nederland, ontdek de geheimen van de zeekaarten, hijs de zeilen en ga met gemak overstag. Gewoon op zoek naar een dagtocht of een avondje uit? Probeer dan eens een uitstapje naar Groix, een schat aan biodiversiteit, wilde landschappen en authentieke dorpjes.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten