Zie foto's (3)

Crêperie Bara Breizh

Huisgemaakte crêpes in het hart van de Golf van Morbihan
Restaurant in Saint-Armel
  • In Saint-Armel, in de holte van de Golf van Morbihan, werken de nieuwe eigenaars van dit restaurant hand in hand met plaatselijke ambachtslieden. Geniet van een crêpe in de schaduw van een honderd jaar oude eik.

  • Aan de ingang van het schiereiland Rhuys, in een lichtgekleurde maritieme sfeer, biedt deze gezellige crêperie plaats aan 100 personen. Boekweitmeel van de molen van Hurnel, tome of petit crémeux van Rhuys, biologische bieren of cider uit Saint-Armel, koekjes en koffie van Rhuys... U zult de huisbereide keuken op bestelling van verse, lokale producten weten te waarderen. De originele Bretonse recepten hebben de goede smaak van gezouten boter en geflambeerde appel. Naast de galettes en...
    Aan de ingang van het schiereiland Rhuys, in een lichtgekleurde maritieme sfeer, biedt deze gezellige crêperie plaats aan 100 personen. Boekweitmeel van de molen van Hurnel, tome of petit crémeux van Rhuys, biologische bieren of cider uit Saint-Armel, koekjes en koffie van Rhuys... U zult de huisbereide keuken op bestelling van verse, lokale producten weten te waarderen. De originele Bretonse recepten hebben de goede smaak van gezouten boter en geflambeerde appel. Naast de galettes en tarwepannenkoeken kunt u zich laten verleiden door de traditionele entrecote of de carpaccio van sint-jakobsschelpen met als dessert verfrissend huisgemaakt ijs. Trakteer uzelf op een gastronomische tussenstop op een steenworp afstand van de zoutmoerassen, het eiland Tascon, het natuurreservaat Séné of het kasteel Suscino!
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten