Zie foto's (3)

Distillerie du Morbihan

Een London Dry Gin gemaakt in Bretagne
in Plescop
  • In Plescop opent de Distillerie du Morbihan, opgericht in 2023, haar deuren voor reizigers en lokale bewoners. Kom het atelier ontdekken en proef een London Dry Gin met Britse en Bretonse smaken.

  • La Distillerie du Morbihan is het resultaat van een spannende samenwerking tussen Claire, een Britse uit Yorkshire, en François, een Bretonse door adoptie. Samen produceren ze een ambachtelijke London Dry Gin met subtiele kruidenaroma's. Hun superfijne tarwealcohol en 80% gerecyclede glazen flessen komen uit Frankrijk. Waar kun je ze ontmoeten? In hun atelier in Plescop, waar je op afspraak hun hele productieproces kunt ontdekken. De koperen en roestvrijstalen distilleerketel van 372 liter...
    La Distillerie du Morbihan is het resultaat van een spannende samenwerking tussen Claire, een Britse uit Yorkshire, en François, een Bretonse door adoptie. Samen produceren ze een ambachtelijke London Dry Gin met subtiele kruidenaroma's. Hun superfijne tarwealcohol en 80% gerecyclede glazen flessen komen uit Frankrijk. Waar kun je ze ontmoeten? In hun atelier in Plescop, waar je op afspraak hun hele productieproces kunt ontdekken. De koperen en roestvrijstalen distilleerketel van 372 liter zal zeker indruk maken! Hun jenever is te koop in het atelier en in wijnwinkels en delicatessenwinkels in Nantes, Vannes, Sarzeau, Larmor-Baden en Parijs. Een perfecte mix van Brits erfgoed en Bretonse bodem, dit is de crème de la crème onder de gins. Om met mate van te genieten.
  • Gesproken talen
    • Frans
    • Engels
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten