Raymond Depardon

Les Jeux de Raymond Depardon 1964-1980 

Tentoonstelling, Fotografie, Cultureel in Rennes
  • De timing is precies goed: ga vanaf half juni naar het FRAC in Rennes om de fototentoonstelling van Raymond Depardon over de Olympische Spelen te bekijken. Wars van sensatiezucht legt de fotojournalist als geen ander de prestatie, de menselijkheid en de emotie vast.

  • Draaien de Olympische Spelen alleen maar om sport? Niet alleen om sport. Het is ook een weerspiegeling van wat de maatschappij op dit moment bezighoudt. Gratie, emotie, show en spanning. De tentoonstelling van Raymond Depardon over de Spelen mag je niet missen: plan vanaf 14 juni je weekend in Rennes en ontdek 165 foto's in het FRAC, een mix van geschiedenis en emotie. 5 Olympiaden. Een eenvoudige, frontale benadering, doordrenkt met emotie. Sport en leven borrelen over. De foto's van...
    Draaien de Olympische Spelen alleen maar om sport? Niet alleen om sport. Het is ook een weerspiegeling van wat de maatschappij op dit moment bezighoudt. Gratie, emotie, show en spanning. De tentoonstelling van Raymond Depardon over de Spelen mag je niet missen: plan vanaf 14 juni je weekend in Rennes en ontdek 165 foto's in het FRAC, een mix van geschiedenis en emotie. 5 Olympiaden. Een eenvoudige, frontale benadering, doordrenkt met emotie. Sport en leven borrelen over. De foto's van Depardon hebben onze collectieve verbeelding gesmeed: spring erin, duik in dit stukje geschiedenis van de 20e eeuw. Pssstt: voor fotoliefhebbers: de tentoonstelling maakt deel uit van de zomeractie "Une traversée photographique en Bretagne". De hele zomer lang een reis langs een tiental sites, met fotografie als rode draad.
  • Gesproken talen
    • Frans
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 14 juni 2024 tot 5 januari 2025
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten