Zie foto's (5)

Les Sentiers de La Mer

Wandelen en slapen op het water
Bijzondere huuraccommodatie in La Roche-Bernard
  • Verken de wildste kustpaden van Zuid-Bretagne, slaap aan de rand van het water, ontmoet lokale bewoners die van delen hun credo maken... Dat is waar het Sentiers de la Mer avontuur om draait!

  • Oproep aan alle wandelaars die de Bretonse kust op een nieuwe manier willen verkennen! Het hele jaar door brengt het platform Sentiers de la Mer je in contact met gepassioneerde jachteigenaren, klaar om de verborgen schatten van de Bretonse kust te onthullen. Na een dag op de paden van het majestueuze schiereiland Crozon of tussen de wilde dieren van de eilanden van Morbihan, ontmoet u uw gastheer op het water voor een aperitief en een maaltijd op basis van lokale producten met uitzicht op...
    Oproep aan alle wandelaars die de Bretonse kust op een nieuwe manier willen verkennen! Het hele jaar door brengt het platform Sentiers de la Mer je in contact met gepassioneerde jachteigenaren, klaar om de verborgen schatten van de Bretonse kust te onthullen. Na een dag op de paden van het majestueuze schiereiland Crozon of tussen de wilde dieren van de eilanden van Morbihan, ontmoet u uw gastheer op het water voor een aperitief en een maaltijd op basis van lokale producten met uitzicht op zee... Een verandering van omgeving gegarandeerd! Voor de nacht bieden de boten plaats aan maximaal 4 personen onder de sterrenhemel. Je gastheer is helemaal van jou en er zijn geen vooraf georganiseerde groepen. Wil je je route voor de volgende dag wijzigen? Daar gaan we! Hier passen we ons aan en bieden we je even succesvolle Plan B's. Je kunt je route van tevoren plannen met behulp van het deskundige advies van de schipper... En natuurlijk worden de tochten aangepast aan het weer en de getijden. U reist licht, want de meeste van uw spullen blijven aan boord - het jacht haalt u op in de volgende haven. Een geweldige uitnodiging om te reizen in je eigen tempo en in contact met de elementen.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten