Ostréiculture Jégat

Geniet van natuurlijke oesters terwijl u naar de zonsondergang kijkt!
Schaal- en schelpdieren in Arradon
  • Yvonnick Jégat is geen oesterkweker zoals de anderen. Net als zijn vader voor hem kweekt hij oesters in diep water en in het zand! Ontdek ze terwijl u geniet van het fantastische uitzicht op de Golf van Morbihan!

  • Als u niet bekend bent met natuurlijke oesters, ga dan naar Yvonnick Jégat, in Arradon, in de Golf van Morbihan. Bij mooi weer kunt u op zijn terras op palen genieten van de beste zeevruchten van de streek, bijna met uw voeten in het water. De reden? Hij kweekt zijn oesters in diep water en direct op het zand. Een voorouderlijke techniek geleerd van zijn vader. Holle oesters, platte oesters, alikruiken of mosselen met een fijne hazelnootsmaak om gekookt of rauw van te genieten, u zult keuze...
    Als u niet bekend bent met natuurlijke oesters, ga dan naar Yvonnick Jégat, in Arradon, in de Golf van Morbihan. Bij mooi weer kunt u op zijn terras op palen genieten van de beste zeevruchten van de streek, bijna met uw voeten in het water. De reden? Hij kweekt zijn oesters in diep water en direct op het zand. Een voorouderlijke techniek geleerd van zijn vader. Holle oesters, platte oesters, alikruiken of mosselen met een fijne hazelnootsmaak om gekookt of rauw van te genieten, u zult keuze te over hebben! En om uw schotel met jodium te begeleiden, stelt Yvonnick u biodynamische wijnen voor. Een authentiek adres voor liefhebbers van zeevruchten! Als extraatje kunt u vanaf zijn terras prachtige zonsondergangen aanschouwen! Maar niet herhalen!
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten