Prestige Evasion

Privé- en gedeelde cruises in de Golf van Morbihan
Boottochten op zee in Arzon
  • Kom vanuit de haven van Crouesty aan boord van een RIB of jacht! Vaar in kleine groepen of in volledige privacy en ontdek de schoonheid van de Golf, de baai van Quiberon en de eilanden.

  • Droom je ervan om te ontsnappen naar een betoverende omgeving? Kleine zeeën, heldere lichten, opvallende contrasten, eilanden en eilandjes, dat is de Golf van Morbihan! Sinds 2016 ontvangt Prestige Évasion u in de haven van Crouesty in Arzon voor privé- en gezamenlijke cruises. Aan boord van een semi-rigide boot of een jacht laten Vivien en zijn team van professionele schippers u de wilde schoonheid van de Golf van Morbihan ontdekken. Wil je de open zee op? Ze nemen je mee om de eilanden...
    Droom je ervan om te ontsnappen naar een betoverende omgeving? Kleine zeeën, heldere lichten, opvallende contrasten, eilanden en eilandjes, dat is de Golf van Morbihan! Sinds 2016 ontvangt Prestige Évasion u in de haven van Crouesty in Arzon voor privé- en gezamenlijke cruises. Aan boord van een semi-rigide boot of een jacht laten Vivien en zijn team van professionele schippers u de wilde schoonheid van de Golf van Morbihan ontdekken. Wil je de open zee op? Ze nemen je mee om de eilanden Houat, Hoédic en Belle-île-en-Mer te verkennen. Op zoek naar spanning? Ontsnappingsspelletjes op het water, verjaardagsfeestjes, teambuildingsdagen, EVG's en EVJF's zijn slechts enkele van de aangeboden activiteiten. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of sensatie, bij ons zit je goed!
  • Gesproken talen
    • Engels
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten