Zie foto's (5)

Prestige Evasion

Privé- en gedeelde cruises in de Golf van Morbihan
Boottochten op zee in Arzon
  • Vertrek vanuit de haven van Le Crouesty op een RIB of jacht! Ontdek tijdens privé- of gedeelde tochten de baai van Quiberon, een van de mooiste baaien ter wereld, en Houat en Hoëdic, de eilanden voor de kust.

  • Droom je van een ontsnapping in een betoverende omgeving? Zet koers naar Arzon. Daar wacht je, tijdens een op maat gemaakte privé- of gedeelde cruise, met professionele schippersgidsen, een unieke ervaring: de ontdekking van de verborgen schatten van de Golfe du Morbihan. Een maritiem avontuur tussen verleidelijke eilanden, geheime baaien en fonkelende lichtjes. Een onvergetelijke en spannende ervaring! Je kunt deze ervaring ook op andere manieren beleven: als ontsnappingsspel,...
    Droom je van een ontsnapping in een betoverende omgeving? Zet koers naar Arzon. Daar wacht je, tijdens een op maat gemaakte privé- of gedeelde cruise, met professionele schippersgidsen, een unieke ervaring: de ontdekking van de verborgen schatten van de Golfe du Morbihan. Een maritiem avontuur tussen verleidelijke eilanden, geheime baaien en fonkelende lichtjes. Een onvergetelijke en spannende ervaring! Je kunt deze ervaring ook op andere manieren beleven: als ontsnappingsspel, vrijgezellenfeest, teambuilding... De juwelen van de Baai van Quiberon zijn voor jou om te ontdekken!
  • Gesproken talen
    • Engels
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten