Zie foto's (8)

Soul Surfcamp

De geest van het surfkamp in de baai van Audierne
Gîte d'étape en voor groepen in Plozévet
 • Met een volledig uitgeruste vakantie kun je dag en nacht surfen als een stam, op het kruispunt van de beste surfspots van de regio.

 • Het is een wit huis gesust door het kabbelen van de golven, direct aan het strand. Met een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer, vier slaapkamers, een heerlijk terras en surfrekken en wetsuitrekken om even op adem te komen tussen twee sessies door! Families en vrienden - tot tien personen - kunnen voor twee of drie dagen tegelijk komen. Of zelfs een week als je daar zin in hebt! Ben je een beginner of een expert? Soul Surfin' Skol kan je helpen om te beginnen, verder te komen...
  Het is een wit huis gesust door het kabbelen van de golven, direct aan het strand. Met een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer, vier slaapkamers, een heerlijk terras en surfrekken en wetsuitrekken om even op adem te komen tussen twee sessies door! Families en vrienden - tot tien personen - kunnen voor twee of drie dagen tegelijk komen. Of zelfs een week als je daar zin in hebt! Ben je een beginner of een expert? Soul Surfin' Skol kan je helpen om te beginnen, verder te komen of je vaardigheden te verbeteren. Surfsessies duren twee uur. Tijden en locaties variëren afhankelijk van het weer en de getijden. Alle pakketten zijn inclusief een welkomstdrankje, ontbijt, uitrusting voor de duur van de cursus en persoonlijke begeleiding. Wil je nog meer? Yoga, pilates en naaien kunnen ook deel uitmaken van het programma!
 • Milieu
  • Aan zee
 • Gesproken talen
  • Frans
Openings
Openingstijden
 • Vanaf 6 april 2024 tot 2 november 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten