Zie foto's (5)

Voilier Traditionnel Cap Sizun

Op de Cap Sizun kunt u volop van avontuur genieten!
Zeilen, Traditioneel zeilen in Audierne
 • Denkt u dat u op een "pruimenmondje" kunt klimmen? In Audierne kan dat, dit is namelijk een traditionele boot met een prachtige kiel, die aan de achterkant diep naar binnen loopt.

 • Als voormalige kreeftenvisser kunt u op de Cap Sizun profiteren van een comfortabele ruimte. De 10 passagiers en 4 bemanningsleden bewegen zich gemakkelijk over het schip als de zeilen gehesen moeten worden. Fred, de skipper, kondigt met een mooi accent aan: "Hier zijn we voor ons plezier". Drie uur lang maakt u kennis met traditioneel zeilen. De typische romp vertelt het verhaal van het vissen en het leven op zee, vroeger. Op een paar kabellengtes afstand ziet u de prachtige baai van...
  Als voormalige kreeftenvisser kunt u op de Cap Sizun profiteren van een comfortabele ruimte. De 10 passagiers en 4 bemanningsleden bewegen zich gemakkelijk over het schip als de zeilen gehesen moeten worden. Fred, de skipper, kondigt met een mooi accent aan: "Hier zijn we voor ons plezier". Drie uur lang maakt u kennis met traditioneel zeilen. De typische romp vertelt het verhaal van het vissen en het leven op zee, vroeger. Op een paar kabellengtes afstand ziet u de prachtige baai van Audierne voor u. Terwijl u langs de kust vaart kunt u dit sieraad van de Bretonse kust bewonderen. Een afwisseling van kiezels en zand omzoomt de Bretonse kust. Na de haven van post-Poulhan verschijnen de duinen van Tronoën en de surfers. Dicht bij La Torche moet al weer rechtsomkeert gemaakt worden. Nu al?!
Diensten
 • Activiteiten
  • Activiteit voor onder de 3 jaar
  • Activiteit voor 3 tot 6 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 9 tot 12 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 6 tot 9 jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne