Trebeurden_Hergement-cyclistes.jpg
©Emmanuel Berthier
De beste overnachtingsadressen in Bretagne voor fietsers

De beste overnachtingsadressen in Bretagne voor fietsers

Na een flinke dag fietsen is een goede nachtrust vereiste nummer 1! Tijdens je tochten door Bretagne heb je de keus uit een gevarieerd aanbod aan overnachtingsmogelijkheden. Kies je voor accommodaties met het keurmerk Accueil Vélo, dan kun je rekenen op de beste zorg, afgestemd op je behoeftes onderweg. Zo ga je de volgende ochtend weer uitgerust en vol goede moed op weg.

Afgestemd op jouw wensen

Kies je voor een hotel? Of toch liever een B&B, een camping of een gîte? Wat je ook kiest, als de dag begint of eindigt in een accommodatie met het keurmerk Accueil Vélo, weet je zeker dat je ter plekke passende voorzieningen vindt en dat je met extra zorg ontvangen wordt. De accommodaties zijn fietsvriendelijk en dat houdt onder meer in dat ze zich op minder dan 5 km van een fietsroute bevinden. Je wordt er in de watten gelegd, want deze accommodaties hebben maar één ding voor ogen: de fietser het leven gemakkelijk maken. Kleren kunnen worden gewassen en gedroogd, met het royale ontbijt kun je de inspanningen van de dag zeker aan, en je wordt voorzien van goed advies. Ook voor je fiets wordt goed gezorgd: er is een ruimte waar je je fiets kunt schoonmaken, er is een afsluitbare stalling en eventueel kunnen kleine reparaties uitgevoerd worden. Zo kun je weer veilig op weg!

 

De accommodaties met het keurmerk Accueil Vélo

Wat je mag verwachten van accommodaties met het keurmerk Accueil Vélo

  • Ze liggen op maximaal 5 km van een fietsroute
  • Ze bieden een uitstekende ontvangst, geven informatie en nuttig advies
  • Er zijn aangepaste voorzieningen zoals afsluitbare fietsenstalling en reparatiemateriaal
  • Ze bieden passende diensten zoals aangepaste maaltijden, wassen en drogen van kleding en het regelen van bagagetransport.
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten