couverture-1.jpg
©BERTHIER Emmanuel

Op avontuur!

Ideeën om ontdekken te combineren met plezier

In Bretagne hoef je niet verlegen te zitten om ideeën voor uitstapjes. Met wat handige tips wordt het nog makkelijker: ieder gezinslid komt aan zijn trekken, je leert de streek kennen en je hebt plezier. Handig, of niet soms?

Kippenvel en boomparcoursen

Alle kinderen vinden het leuk om in bomen klimmen, klein of groot. In de legendarische bossen van Bretagne zijn heel veel avonturenparcoursen en klimparcoursen te vinden; sommige ervan zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Zet je helm maar op en maak je veiligheidsgordel vast: je kunt beginnen! Via tokkelbanen, ladders en hangbruggen krijg je zeker een kick, hoog in de toppen van de bomen.

Klimparcoursen in Bretagne

Freewheelen en genieten

Geen betere manier dan de fiets om samen sportief bezig zijn terwijl je ondertussen het Bretonse landschap verkent! Heb je geen eigen fiets, dan is dat geen enkel probleem: in de regio zijn ongeveer even veel fietsverhuurders als bezienswaardigheden. Dankzij de vele autovrije groene wegen (voies vertes) kun je er veilig fietsen. En als je pubers zin hebben om helemaal los te gaan, neem ze dan mee naar een station VTT, een mountainbikecentrum.

Fietsverhuur in Bretagne

Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten