la-roche-bernard-alexandre-lamoureux.jpg
©LAMOUREUX Alexandre
Wat kun je doen met kinderen van 0 - 3 jaar?Kleine kinderen worden groot

Wat kun je doen met kinderen van 0 – 3 jaar?

Over een paar jaar worden je kinderen steeds zelfstandiger en krijgen ze steeds uitgesprokener ideeën over wat ze leuk vinden. Maar voorlopig ben jij het die de koers bepaalt en de buggy mag duwen. Maar dat is geen reden om thuis te blijven zitten, want ook nu al kun je met ze op ontdekking gaan.

balade-landda-ronan-gladu.jpg
©Ronan Gladu

Als vissen in het water

Als je op vakantie bent in Bretagne, breng dan eens een bezoek aan een dierentuin of dierenpark. Je komt er bijzondere dieren tegen als vleermuizen, leeuwen en doodshoofdaapjes. Net zo de moeite waard zijn de verschillende aquaria in de regio. Misschien beleef je wel een uitzonderlijke ontmoeting, op het land of in het water: in veel dierentuinen mogen de kinderen kleine dieren aaien en in een aantal aquaria staan bakken waarin je de dieren mag aanraken. Koekjes geven aan de maki’s, een jonge rog aaien…Ervaringen om nooit te vergeten!

Alle aquaria

Door de mooiste tuinen van de wereld… in je buggy

Serene rust, prachtige kleuren, heerlijke geuren, vogelzang als sfeermuziek: wil je je kleine kinderen stimuleren om te ruiken, te zien, te horen en te voelen, dan gaat er niets boven een wandeling door de tuinen en parken van Bretagne. Ze zijn verschillend van opzet, maar het zijn allemaal plekken die je intens beleeft en waar je je ook nog eens heerlijk kunt ontspannen. Even uitrusten onder de eeuwenoude bomen, kijken bij de eendjes, een eekhoorn zien wegspringen… Wat een rust, en tegelijk: wat een nieuwe indrukken!

Alle parken en tuinen

Vakantie zonder stress

Moet je nodig bijtanken en is het hoog tijd voor qualitytime met je gezin? Accommodaties, restaurants en toeristische attracties in de regio doen hun best om je een stressvrije vakantie te bezorgen. Alle recreatieondernemers op deze website ontvangen de kleintjes graag (tenzij anders aangegeven): in de restaurants ben je welkom met je buggy en in de accommodaties zijn voorzieningen voor kleine kinderen aanwezig. Maak er gebruik van!

Alle “Familie” accommodaties

Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten