1-landes-de-montneuf-jean-claude-leme.jpg
©Jean-Claude Lemée
Wat kun je doen met kinderen van 3 - 6 jaar?Elfjes en korrigans gaan op ontdekking

Wat kun je doen met kinderen van 3 – 6 jaar?

Je kinderen klemmen zich niet meer voortdurend aan je vast en dapper als elfjes en nieuwsgierig als korrigans, kleine listige boswezens, willen ze de wereld ontdekken en nieuwe ervaringen opdoen. Bretagne is één groot en heerlijk speelterrein, een plek waar ze veilig op ontdekking kunnen gaan.

Bretonse vertellers

Bretagne zit tjokvol geheimen en verborgen schatten, met zijn mythische bossen en heidevelden bevolkt door sprookjesfiguren… Wil je de natuur op een andere manier ontdekken, ga dan eens op pad met een gids of een verteller. Zo’n verteller kan je kinderen prachtige verhalen vertellen, een gids kan ze de ogen openen voor allerlei geologische verschijnselen en voor de geheimen van het plantenrijk. Boeiend voor iedereen, dat is een ding dat zeker is.

Het dagelijks leven van de dieren

Kinderen kunnen zich hevig interesseren voor dieren en vol zitten met vragen als: Hoe kunnen vissen in het water ademen? Hoe kan een vleermuis kijken in het donker? Dat vraagt om een bezoek aan een van de vele dierentuinen, aquaria en kinderboerderijen in Bretagne. Daar krijgen ze antwoord op hun vragen, kunnen ze hun ogen uit kijken en kunnen ze zelfs dieren aanraken.

Veilige activiteiten met kleine kinderen

Probeer eens een boomparcours! De meeste klimparken hebben volledig veilige parcoursen voor kinderen vanaf 3 jaar. En wees eerlijk: klimmen als een aap, van tak naar tak springen, dat is toch de droom van ieder kind, zelfs als het volwassen geworden is?

Een gegarandeerd rustige vakantie!

In de vakantie wil je graag rust voor jezelf; tegelijk willen je kinderen zich graag vermaken zonder dat ze als baby’s worden behandeld. De Bretonse accommodaties en restaurants op deze website doen er alles aan om je een geslaagde vakantie te bezorgen. Verantwoorde en gevarieerde maaltijden, boeken en spelletjes voor kinderen… Alles wat je nodig hebt om ongestoord vakantie te vieren!

Alle “Familie” accommodaties

Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten