ecolodge-domaine-de-kermenguy-e-berthier.jpg
©BERTHIER Emmanuel
Trekken door Bretagne: overnachtenTips voor accommodaties, om uitgerust wakker te worden

Trekken door Bretagne: overnachten

De avond valt in en je hebt je rust wel verdiend! Om na een goede nachtrust de volgende ochtend weer uitgerust op pad te kunnen gaan, kun je terecht bij de hieronder genoemde organisaties. Comfort, diensten, voorzieningen: je kunt er blindelings op vertrouwen – maar doe toch maar liever je ogen pas dicht als je werkelijk in bed ligt…

village-de-rostudel-prs-du-cap-de-la-chvre-presqule-de-crozon-pierre-torset.jpg
©Une maison avec un coeur sur une porte dans le village de Rostudel, pres du Cap de la Chevre, Presqu'ile de Crozon|Pierre Torset

Rando Accueil

Rando Accueil is een netwerk binnen Frankrijk waarbij verschillende soorten accommodaties aangesloten zijn, zoals gîtes, hotels, B&B’s, campings en vakantieparken. Het aanbod omvat speciale voorzieningen voor trekkers. Je komt er ongetwijfeld anderen tegen die houden van activiteiten in de buitenlucht en met wie je ervaringen kunt uitwisselen, en natuurlijk niet te vergeten de eigenaars zelf. Bagagetransport, informatie over routes in de buurt, lunchpakketten, gezelligheid… Kom snel kijken!

Meer informatieVind een Rando Accueil-accommodatie in Bretagne

 


Étape Rando Bretagne

Étape Rando Bretagne is ideaal voor wandelaars die zonder zorgen en zonder zware bepakking een meerdaagse tocht willen maken! De gîtes, hotels, campings, B&B’s en jeugdherbergen liggen altijd op minder dan 2 km afstand van de Bretonse langeafstandspaden. Je kunt rekenen op een ontvangst op maat, je kunt je kleren wassen en drogen, je krijgt een royaal ontbijt en je bagage wordt naar je volgende overnachtingsplek gebracht. De logistiek is geregeld, je kunt met een gerust hart je hoofd op je kussen leggen en de batterij weer opladen!

Vind je Étape Rando Bretagne-accommodatie


Association des hébergements de randonnée en Bretagne

Dit is een vereniging van aanbieders van accommodaties die, met respect voor het milieu, willen bijdragen aan het slagen van je trektocht; ze bieden complete maaltijden (wel reserveren), allerlei voorzieningen en nuttige informatie. De aangesloten gîtes, hotels en B&B’s staan voor je klaar, zodat je met een gerust hart op pad kunt gaan: voor alles wordt gezorgd!

Meer informatie 

Ook interessant

Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten