baie-de-morlaix-taureau-3.jpg
©LAMOUREUX Alexandre
BelvillaAl 30 jaar lang de mooiste huizen in de regio Bretagne.

Belvilla

Wanneer je wilt genieten van een heerlijke vakantie in Bretagne, dan ben je bij Belvilla aan het juiste adres! Frankrijk is voor Belvilla één van de belangrijkste landen, en een befaamde regio zoals Bretagne mag hier natuurlijk niet ontbreken. In de ruim 30 jaar dat zij al actief zijn, hebben zij de mooiste huizen voor je uitgezocht.

Logo Belvilla ReferenceLogo Belvilla Reference
©Logo Belvilla Reference

Vind je vakantiehuis in Bretagne

Met ruim 200 huizen in Bretagne, kun je kiezen uit een rijke selectie voor jouw vakantie. Of je nu wilt genieten van een heerlijke strandvakantie, de unieke Bretonse cultuur wilt ontdekken, of graag gaat wandelen of fietsen in de prachtige natuur, bij Belvilla is altijd een huisje dat perfect bij je wensen aansluit.
Neem bijvoorbeeld dit landelijk gelegen ecologische vakantiehuis in Plouray. Niet alleen is de villa volledig gebouwd van ecologische materialen en voorzien van zonnepanelen, het ligt in een bosrijk gebied waar de echte natuurliefhebber zijn hart kan ophalen.
Hou je meer van de zee? Dan is dit zeer comfortabele vakantiehuis in Penmarch iets voor jou! Op slechts 500 meter ligt de zee; een ideale uitvalsbasis voor een mooie wandeling. Op slechts een paar kilometer ligt de havenplaats Guilvinec, één van de grotere vissersplaatsen in Bretagne.

 

Contact


Belvilla
Oude Stadsgracht 11
5611 DD Eindhoven
Tel. (+31) 088 202 12 12

Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten