2-pointe-saint-mathieu-emmanuel-berthier.jpg
©Le semaphore, les ruines de l'abbaye et le phare de la pointe Saint-Mathieu|BERTHIER Emmanuel
HappyHome VakantiehuizenMeer dan 14.000 vakantiehuizen op unieke locaties

HappyHome Vakantiehuizen

HappyHome verhuurt al sinds 1989 persoonlijk geïnspecteerde vakantiehuizen in 13 Europese landen. En met meer dan 14.000 vakantiehuizen op unieke locaties streeft HappyHome naar een perfect geslaagde vakantiehuis-vakantie. Hierbij staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid altijd centraal. HappyHome biedt huizen voor 2 personen, maar ook huizen voor meer dan 40 personen met alle denkbare wellness faciliteiten.

Happy Home Logo ReferenceHappy Home Logo Reference
©Happy Home Logo Reference

Vind je vakantiehuis in Bretagne

Bretagne staat bekend om haar grillige rotskusten, langgerekte baaien, Bretonse vissershaventjes en het Keltische achterland. Het klimaat is hier bovendien het gehele jaar door zeer gemoedelijk, en daarom ook de ideale trekpleister voor een vakantiehuis-vakantie. HappyHome heeft zich binnen Frankrijk vooral gefocust op Bretagne, en dat niet zonder reden.

De prachtige kuststreek van de Finistère met z’n rotsformaties en baaien is een unieke vakantiebestemming en een bezoek meer dan waard. Vakantiehuis Ploumoguer is een voorbeeld van een perfecte uitvalsbasis om deze schitterende omgeving te verkennen. Het ligt direct bij de mooie baaien van Illien en heeft een heerlijk uitzicht op zee.

Maar ook het binnenland met zijn glooiende landschappen heeft veel te bieden. Denk hierbij aan de stad Rennes en de baai van de Mont-Saint-Michel. Tussen deze 2 bezienswaardigheden vind je bijvoorbeeld het prachtige vakantiehuis Sougeal voor 8 personen die al vanaf € 328 per week te huren is.

 

Contact


HappyHome Vakantiehuizen
Kooimeerlaan 17
1814 GN Alkmaar
Tel. (+31) (0)72 52 79 000

Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten