plage-de-trescadec-6.jpg
©Yannick le Gal
Het Frankrijk HuisBijzondere vakantieadressen in Bretagne

Het Frankrijk Huis

Sinds de oprichting in 1994 is Het Frankrijk Huis continu op zoek naar bijzondere en unieke vakantieadressen in Frankrijk. Het doel is om de vakantieganger te inspireren. Bij het samenstellen van het aanbod stellen zij zichzelf steeds de vraag ‘zouden wij hier ook willen verblijven? Met vrienden, familie of met zijn tweetjes?’. Op basis hiervan is een gevarieerd en uitstekend aanbod van vakantiehuizen in Frankrijk samengesteld. Ook voor Bretagne zijn zij daar goed in geslaagd! De website geeft uitgebreide informatie over de accommodatie, de omgeving en (ook leuk!) het weer.

Logo Het Frankrijk Huis ReferenceLogo Het Frankrijk Huis Reference
©Logo Het Frankrijk Huis Reference

Vind je vakantiehuis in Bretagne

Als echte Frankrijkkenner heeft Het Frankrijk Huis de leuke plekjes in Bretagne weten te vinden. Van een sfeervol huis op een vakantiepark en een modern appartement met zwembad tot een verblijf in een kasteel. De mooie accommodaties liggen allemaal aan of vlakbij de Bretonse kust.

Meer weten? Overnachten? Kijk voor het volledige aanbod op:  www.zomersfrankrijk.nl of neem contact op met Het Frankrijk Huis via de contactgegevens.

 

Contact


Het Frankrijk Huis
Waarderweg 56
2031 BP Haarlem
Tel. (+31) (0)235512291

 

Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten