Dinard Festival du Film Britannique & Irlandais

35è édition Dinard Festival du Film Britannique & Irlandais

L'Armor aux trousses
Bioscoop, Festival, Cultureel in Dinard
  • Wie wint de Gouden Hitchcock? Elke herfst staat de Croisette van Dinard in het teken van dezelfde spanning. Het British Film Festival laat Caesar aan Caesar over en heeft Alfred tot mascotte gemaakt, voor een heel originele versie van het evenement.

  • Een Brits filmfestival in Bretagne? Ja, wij Cannes, eh, wij kunnen! Dinard is al meer dan twintig jaar het toneel van het Britse filmfestival, en het einde is nog lang niet in zicht. Het is verre van een eentonige herfst in de badplaats, die een week lang de grote namen uit de Britse en Franse cinema aantrekt. Previews, hommages en retrospectieven worden vertoond in de vijf bioscopen. Films als Petits meurtres entre amis, The Full Monty en Billy Elliott winnen het beeldje met het...
    Een Brits filmfestival in Bretagne? Ja, wij Cannes, eh, wij kunnen! Dinard is al meer dan twintig jaar het toneel van het Britse filmfestival, en het einde is nog lang niet in zicht. Het is verre van een eentonige herfst in de badplaats, die een week lang de grote namen uit de Britse en Franse cinema aantrekt. Previews, hommages en retrospectieven worden vertoond in de vijf bioscopen. Films als Petits meurtres entre amis, The Full Monty en Billy Elliott winnen het beeldje met het legendarische Alfred Hitchcock-silhouet en iconen als Roger Moore krijgen al de kans om het publiek gedag te komen zeggen... op een vriendelijke manier, natuurlijk. Wat hebben we voor Dinard? Het publiek is nooit tevreden.
  • Gesproken talen
    • Frans
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 2 oktober 2024 tot 6 oktober 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten