Zie foto's (7)

Balade Bike

De fietsambassadeur in de Côtes-d'Armor
in Binic-Étables-sur-Mer
 • Gecertificeerd "Accueil Vélo", de specialist in de verhuur en verkoop van fietsen biedt goed advies en kwaliteitsuitrusting voor fietsen in Bretagne. Om in een goed humeur te reizen, zonder koolstof uit te stoten.

 • Welkom in het fietsparadijs! Als u een sportliefhebber bent en wilt genieten van de prachtige natuur, zijn er twee winkels voor u. In Binic-sur-mer kunt u het hele jaar door fietsen kopen, huren of laten repareren. In Paimpol, op een steenworp afstand van het eiland Bréhat, is een verhuurpunt beschikbaar van april tot september. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf het TGV-station, en er is een eigen parkeerplaats waar u uw auto kunt achterlaten. Stap op de fiets van uw keuze - elektrisch of...
  Welkom in het fietsparadijs! Als u een sportliefhebber bent en wilt genieten van de prachtige natuur, zijn er twee winkels voor u. In Binic-sur-mer kunt u het hele jaar door fietsen kopen, huren of laten repareren. In Paimpol, op een steenworp afstand van het eiland Bréhat, is een verhuurpunt beschikbaar van april tot september. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf het TGV-station, en er is een eigen parkeerplaats waar u uw auto kunt achterlaten. Stap op de fiets van uw keuze - elektrisch of spierkracht, mountainbike of VTC, trekking... Moet u uw sportuitrusting aanvullen? Naast fietsen in perfecte staat zijn ook fietstassen, kinderzitjes, aanhangers, helmen, kaarthouders en andere accessoires te huur en te koop. Er is de EV4-fietsroute en honderden bewegwijzerde routes. En niet te vergeten de zwempauzes en de stops voor ongelooflijke panorama's.
 • Gesproken talen
  • Frans
  • Duits
  • Engels
Officiële website van Toerisme Bretagne