Zie foto's (5)

Camping La Pointe Saint-Gildas

Zee en zwembad aan de Jadekust
Gecategoriseerd kampeerterrein in Préfailles
  • Op 800 m van de oceaan verwelkomt camping Eden Village in Pointe Saint-Gildas zijn gasten in een familiale sfeer, naast een verwarmd buitenzwembad.

  • Niet ver van de haven, de stranden en de vissersplaatsen ademt de camping Eden Village in Pointe Saint-Gildas de zee en de nevel. U kunt slapen in een tent, een camper, een stacaravan voor maximaal acht personen of - nieuw - een tiny house in een ontspannen omgeving. Het hart van de camping wordt gevormd door het waterpark, dat bestaat uit een jacuzzi, een pierenbad en twee zwembaden voor de groteren, verbonden door een riviertje. Ligstoelen en parasols zijn beschikbaar. In de buurt van de...
    Niet ver van de haven, de stranden en de vissersplaatsen ademt de camping Eden Village in Pointe Saint-Gildas de zee en de nevel. U kunt slapen in een tent, een camper, een stacaravan voor maximaal acht personen of - nieuw - een tiny house in een ontspannen omgeving. Het hart van de camping wordt gevormd door het waterpark, dat bestaat uit een jacuzzi, een pierenbad en twee zwembaden voor de groteren, verbonden door een riviertje. Ligstoelen en parasols zijn beschikbaar. In de buurt van de bar, het restaurant of onder de grote kap kunt u overdag en 's avonds genieten van de animaties - jeu de boules, schattenjacht, bingo, karaoke... - terwijl de kinderen genieten van de trampoline, de minigolf, de fitnessruimte of de speelhal. Zin in een uitje? De aardewerkfabriek in Pornic, de koekjesfabriek in Saint-Michel-Chef-Chef en de onderzeeër l'Espadon in Saint-Nazaire zijn de must-see plaatsen aan de kust.
  • Capaciteit
    • Standplaatsen :  196 Plaats(en)
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten