Canal Loisirs - Base d'activités nautiques

Nautische escapade in Cornouaille
Kanoën - kajakken, Waterfiets, Stand Up Paddle in Pleyben
  • Vlakbij Pleyben verhuurt het watersportcentrum Canal Loisirs kajaks en fietsen zodat je de open zee op kunt. Overnachtingsmogelijkheden ter plaatse.

  • Als de zee dichterbij komt, vormt het kanaal Nantes-Brest mooie lussen tussen de bossen en velden van het platteland van Finistère. Canal Loisirs heeft zich gevestigd in een rustige bocht van de rivier. Elektrische boten, kano's, kajaks en peddels staan tot je beschikking voor een soepele afdaling naar de sluizen. Als je onderweg bent, brengt een minibus je stroomopwaarts om in je eigen tempo terug te keren naar de haven. Drie stuwen met glijbanen beloven wat sensatie! Bij Canal Loisirs zijn...
    Als de zee dichterbij komt, vormt het kanaal Nantes-Brest mooie lussen tussen de bossen en velden van het platteland van Finistère. Canal Loisirs heeft zich gevestigd in een rustige bocht van de rivier. Elektrische boten, kano's, kajaks en peddels staan tot je beschikking voor een soepele afdaling naar de sluizen. Als je onderweg bent, brengt een minibus je stroomopwaarts om in je eigen tempo terug te keren naar de haven. Drie stuwen met glijbanen beloven wat sensatie! Bij Canal Loisirs zijn ook fietsen en aanhangers beschikbaar om naar de vrijheid te trappen. Via het jaagpad bereik je in 25 km het prachtige roze kasteel van Trévarez. De twee activiteiten kunnen overdag worden gecombineerd. Je kunt ook boogschieten op de kade. En om het plezier nog langer te laten duren, gaat er niets boven een avondje ter plaatse en lekker eten! De camping van Pont-Coblant heeft een hotelbistro en een natuurkampeerterrein. Allemaal met hun voeten in het water.
  • Gesproken talen
    • Frans
Tarieven
Betalingsmethoden
  • Betaalkaarten
  • Bank- en postcheques
  • Cash
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten