Chez Marcelle

Een gezellige pauze in Vannes
Restaurant, Schaal- en schelpdieren, Bistro / wijnbar in Vannes
  • Deze oester- en wijnbar opende zijn deuren in 2020 in het hart van het oude Vannes. Het eenvoudige gastronomische menu focust op huisgemaakte producten en lokale producenten.

  • Als je houdt van de bistrogeest en de vriendelijke sfeer, loop dan niet langs Chez Marcelle zonder te stoppen. Deze trendy oesterbar ontleent zijn naam aan de grootmoeder van Aude Laberenne, de voormalige zeilster en manager van de zaak. Tijdens de lunch doordeweeks kun je genieten van een bord oesters of een huisgemaakte lunch: een kleine gratin met een groene salade, warme broodjes en salades om uit te kiezen. s Avonds en in het weekend is het een geweldige plek om af te spreken voor een...
    Als je houdt van de bistrogeest en de vriendelijke sfeer, loop dan niet langs Chez Marcelle zonder te stoppen. Deze trendy oesterbar ontleent zijn naam aan de grootmoeder van Aude Laberenne, de voormalige zeilster en manager van de zaak. Tijdens de lunch doordeweeks kun je genieten van een bord oesters of een huisgemaakte lunch: een kleine gratin met een groene salade, warme broodjes en salades om uit te kiezen. s Avonds en in het weekend is het een geweldige plek om af te spreken voor een drankje, een schotel zeevruchten of een kaasplankje. De gerechten worden bereid met verse producten en Aude maakt er een punt van om bij lokale producenten te kopen. Ben je een zoetekauw? Bij Marcelle's is het moeilijk om de kouign amann of far breton uit de patisserie François te weerstaan. Precies wat je nodig hebt na een rondleiding over de vestingmuren of een uitstapje naar de Golfe du Morbihan!
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten