Pro engagé
  Zie foto's (6)

Coucou Rennais

In Rennes ontmoeten Bretonse en Libanese smaken elkaar
Restaurant in Rennes
  • Koraallinzensteak, tommeburger van de boerderij, veganistische fudge met gedroogd fruit en cacao... In dit 100% lokale en ecologisch verantwoorde restaurant, op een boogscheut van de Place Sainte-Anne, is alles goed en huisgemaakt!

  • In het hart van Rennes speelt Le Coucou de kaart van boerderijproducten en vaak biologisch. Zijn geheim? Lokale producenten en partners van wie Ismet, de eigenaar, tarwe en boekweit, scharrelkippen, kaas en seizoensgroenten koopt. Op het menu staan heerlijke broodjes, salades en hamburgers, vergezeld van biologische wijn en zelfgebakken brood, maar ook de "complete", een stevig bord met cider confit en met knoflook en peterselie gebakken aardappelen. Je kiest je favoriete ingrediënt: kip,...
    In het hart van Rennes speelt Le Coucou de kaart van boerderijproducten en vaak biologisch. Zijn geheim? Lokale producenten en partners van wie Ismet, de eigenaar, tarwe en boekweit, scharrelkippen, kaas en seizoensgroenten koopt. Op het menu staan heerlijke broodjes, salades en hamburgers, vergezeld van biologische wijn en zelfgebakken brood, maar ook de "complete", een stevig bord met cider confit en met knoflook en peterselie gebakken aardappelen. Je kiest je favoriete ingrediënt: kip, kalkoen of vegetarische opties zoals falafel... Van tabbouleh tot mezze, de smaken van Libanon zijn er om uw smaakpapillen te verrukken. Ter plaatse vindt u thee en koffie, een gratis zone om boeken en spelletjes te ruilen, en u kunt er betalen in galjoenen, de lokale munt.
Officiële website van Toerisme Bretagne