Zie foto's (5)

Douarenn

Een hut om te ontkoppelen in het hart van de Monts d'Arrée
Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Berrien
  • In Berrien is Douarenn een toevluchtsoord voor het hele gezin, een gîte waar je nieuwe energie kunt opdoen. Een gezellige, comfortabele gîte, een natuurlijke omgeving, een echte oase van rust!

  • Cloé en Yannick, discrete en attente gastheren, heten je welkom in Douarenn (terriër of kleine kavel in het Bretons). Ze hebben dit toevluchtsoord voor vakanties precies zo ingericht als ze zelf willen, eenvoudig en authentiek. De houten hut in de natuurlijke omgeving is een uitnodiging om de wereld rond te reizen. Elk voorwerp hier vertelt een verhaal. Leun achterover en verzamel het moment, evenals groenten en kruiden uit de tuin. Dit is een ideale uitvalsbasis om het regionale natuurpark...
    Cloé en Yannick, discrete en attente gastheren, heten je welkom in Douarenn (terriër of kleine kavel in het Bretons). Ze hebben dit toevluchtsoord voor vakanties precies zo ingericht als ze zelf willen, eenvoudig en authentiek. De houten hut in de natuurlijke omgeving is een uitnodiging om de wereld rond te reizen. Elk voorwerp hier vertelt een verhaal. Leun achterover en verzamel het moment, evenals groenten en kruiden uit de tuin. Dit is een ideale uitvalsbasis om het regionale natuurpark van Armorique te verkennen. Na het verkennen van het bos van Huelgoat, het bewandelen van de GR®37 (de favoriet van Frankrijk) of het bewonderen van de Vallée des Saints, kom je terug naar deze magische plek om je batterijen op te laden en lekker op te krullen.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten