Zie foto's (4)

Embarquez sur Eulalie

Rond Bréhat onthult Eulalie haar charmes.
Zeilen, Boottochten op zee, Traditioneel zeilen in Île-de-Bréhat
 • Dominique, de schipper, loodst Eulalie uit de haven van Loguivy de la mer of de haven Clos in Bréhat. Vervolgens nodigt hij u, al naar gelang uw wensen, uit om de zeilen te hijsen, te sturen of aan de touwen te trekken in de archipel van Brehat.

 • Op dit authentieke juweeltje ligt een prachtige dag in het verschiet. De zwarte romp en de okerkleurige zeilen harmoniëren met het smaragdgroene water en de roze rotsen. In de door de Talbert-geul beschermde archipel van Bréhat is het aangenaam varen. De zeilboot is volgzaam. Wat een genot om haar te voelen gaan als je aan een touw trekt (geadviseerd door Dom') en het roer vasthoudt. Een paar "steentjes" later stopt Eulalie voor anker in een inham met bloemperken. Op het menu staat een...
  Op dit authentieke juweeltje ligt een prachtige dag in het verschiet. De zwarte romp en de okerkleurige zeilen harmoniëren met het smaragdgroene water en de roze rotsen. In de door de Talbert-geul beschermde archipel van Bréhat is het aangenaam varen. De zeilboot is volgzaam. Wat een genot om haar te voelen gaan als je aan een touw trekt (geadviseerd door Dom') en het roer vasthoudt. Een paar "steentjes" later stopt Eulalie voor anker in een inham met bloemperken. Op het menu staat een picknick, maar ook een inleiding in de zeekaarten, de ontdekking van de fauna, het maritieme milieu en de geschiedenis van de boot. Met sprankelende ogen en geesten zetten we weer koers. Het is een leuke en leerzame dag.
 • Gesproken talen
  • Frans
  • Engels
  • Spaans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten