Zie foto's (4)

Embarquez sur Eulalie

Rond Bréhat onthult Eulalie haar charme.
Zeilen, Boottochten op zee, Traditioneel zeilen in Île-de-Bréhat
 • De “kerel” die al aan boord van de Eulalie is, is onmiddellijk sympathiek. Dominique, de meester, heeft zijn windjack aangedaan om zijn bemanning voor een dag te verwelkomen. Om half tien verlaat de sardinevisser de haven van Lézardrieux.

 • Op dit kleine sieraad belooft het een prachtige dag te worden. De zwarte romp en de okergele zeilen kleuren prachtig bij het groene water en de roze rotsen. In de archipel van Bréhat, beschermd door de groef van Talbert, is het aangenaam zeilen. Het schip luistert goed. Wat een genoegen om voort te glijden terwijl u aan het want trekt (aangeraden door Dom') of aan het roer staat. In een vaargeul wordt een fuik geplaatst. Een paar stenen later gaat de Eulalie voor anker in een kreek omringd...
  Op dit kleine sieraad belooft het een prachtige dag te worden. De zwarte romp en de okergele zeilen kleuren prachtig bij het groene water en de roze rotsen. In de archipel van Bréhat, beschermd door de groef van Talbert, is het aangenaam zeilen. Het schip luistert goed. Wat een genoegen om voort te glijden terwijl u aan het want trekt (aangeraden door Dom') of aan het roer staat. In een vaargeul wordt een fuik geplaatst. Een paar stenen later gaat de Eulalie voor anker in een kreek omringd door bloemen. Op het menu: picknick maar ook leren zeekaarten lezen, ontdekking van de fauna en de geschiedenis van het schip. Met schitterende ogen gaan we weer onder zeil. Vergeet de fuik niet! De krabben zijn een nieuw genoegen dat wordt gedeeld.
 • Gesproken talen
  • Frans
Diensten
 • Activiteiten
  • Activiteit(en) voor kinderen van 9 tot 12 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 6 tot 9 jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten