Espace Crouesty, randonnées en jet ski

Espace Crouesty, randonnées en jet ski

De Baai van Quiberon op hoge snelheid
Waterscooter in Arzon
  • Espace Crouesty verhuurt vanuit de haven jetski's, voor de echte kick, op ruime afstand van de kust en onder begeleiding van een instructeur.

  • Espace Crouesty is pionier op dit gebied en hun stal telt nu een zestal ronkende machines met een flink vermogen (1.500 cm³), die een topsnelheid van 80 km/u kunnen halen. Lange rechte lijnen, ruime bochten, kleine versnellingen... Als je dit nog nooit gedaan hebt, alleen of met z'n tweeën, dan is een eerste tocht van 45 minuten al voldoende om je een onvergetelijke herinnering te bezorgen! Met wat meer ervaring kun je twee uur lang de baai volgen tot aan de punt van het schiereiland. Als je...
    Espace Crouesty is pionier op dit gebied en hun stal telt nu een zestal ronkende machines met een flink vermogen (1.500 cm³), die een topsnelheid van 80 km/u kunnen halen. Lange rechte lijnen, ruime bochten, kleine versnellingen... Als je dit nog nooit gedaan hebt, alleen of met z'n tweeën, dan is een eerste tocht van 45 minuten al voldoende om je een onvergetelijke herinnering te bezorgen! Met wat meer ervaring kun je twee uur lang de baai volgen tot aan de punt van het schiereiland. Als je de bocht terug maakt, door de Golf van Morbihan, neem je even gas terug om te genieten van de schitterende omgeving. Kennismakingstocht, een korte of een lange tocht, je wordt altijd vergezeld van een gediplomeerd instructeur. Er is geen vaar- of ander bewijs nodig. Neem gewoon zwemkleding mee. Franck zorgt voor wetsuits en voor de kick!
  • Gesproken talen
    • Frans
Tarieven
Betalingsmethoden
  • Bank- en postcheques
  • Cash
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten