Zie foto's (6)

Espace des sciences - Maison de la Mer

Bezoek aan het havencomplex
technisch bezoek in Lorient
  • Het Maison de la Mer, een openluchtmuseum buiten de stad, organiseert rondleidingen met gids door de havens van Lorient. U ziet ter plekke hoe het er aan toe gaat in de visserij en de scheepsbouw.

  • Tijdens de schoolvakanties (of het hele jaar door op aanvraag voor groepen) neemt het nomadisch centrum voor wetenschappelijke cultuur u mee naar de professionals van de zee, naar de scheepswerven, de kaaimuren of naar het hart van de handelshaven. Een boeiende kennismaking met maritieme technieken en knowhow! Bezoeken worden te voet afgelegd, soms met boottochten, waar de bedrijvigheid van mens en machine in volle gang is. En als je graag autonoom bent, neem dan de gratis mobiele applicatie...
    Tijdens de schoolvakanties (of het hele jaar door op aanvraag voor groepen) neemt het nomadisch centrum voor wetenschappelijke cultuur u mee naar de professionals van de zee, naar de scheepswerven, de kaaimuren of naar het hart van de handelshaven. Een boeiende kennismaking met maritieme technieken en knowhow! Bezoeken worden te voet afgelegd, soms met boottochten, waar de bedrijvigheid van mens en machine in volle gang is. En als je graag autonoom bent, neem dan de gratis mobiele applicatie Explo'r@de. De ideale manier om de maritieme activiteiten van de haven van Lorient vrij te ontdekken. Meer dan honderd bezienswaardigheden (havens, erfgoedgebouwen, boten, industriële installaties, bedrijven, enz.) kunnen worden gevonden op een kaart of in augmented reality, vanuit uw huis of tijdens uw wandeling.
  • Tarieven 2024
  • Basistarief - Volwassene volledige prijs
  • Kortingstarief
  • Groepstarief
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten