Festival Carnavalorock

Festival Carnavalorock

Concert, Festival, Muziek in Saint-Brieuc
  • Kom op 20 en 21 oktober naar Saint-Brieuc voor Carnavalorock, het festival dat de herfst wakker schudt! Een geweldige line-up, een geweldige sfeer, een geweldig geluid en een geweldige stemming: alles wat je nodig hebt om je kleine rockerhartjes te laten pompen.

  • Zin om te ontspannen? Wij hebben het perfecte evenement! Carnavalorock is het festival voor jou, met 2 avonden lang een muzikaal feest in het hart van Saint-Brieuc. Lokale artiesten en grote namen uit de Franse en internationale rockscene komen samen voor een uniek, gemengd evenement: punkrock, ja, maar niet zomaar punkrock, een inventieve line-up - er is geen sprake van om de zomer line-up te herhalen - en een legendarische locatie die gemaakt is voor vrienden en feesten. Dit alles wordt...
    Zin om te ontspannen? Wij hebben het perfecte evenement! Carnavalorock is het festival voor jou, met 2 avonden lang een muzikaal feest in het hart van Saint-Brieuc. Lokale artiesten en grote namen uit de Franse en internationale rockscene komen samen voor een uniek, gemengd evenement: punkrock, ja, maar niet zomaar punkrock, een inventieve line-up - er is geen sprake van om de zomer line-up te herhalen - en een legendarische locatie die gemaakt is voor vrienden en feesten. Dit alles wordt ondersteund door een aantal geweldige waarden: kom langs, je bent in voor een echte traktatie!
Diensten
  • Diensten
    • MiVa opvang
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 18 oktober 2024 tot 19 oktober 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten