Festival-du-Roi-Arthur

Festival du Roi Arthur

Concert, Festival, Muziek in Bréal-sous-Montfort
  • Een feestelijk en betoverend weekend om het einde van de zomer te vieren! Le Roi Arthur is het niet te classificeren, niet te missen festival in het hart van Brocéliande om augustus af te sluiten. 3 avonden concerten, een hele reeks animaties... Actie.

  • Vraag: hoe haal je het meeste uit het laatste weekend van augustus? Net buiten Rennes, op een van de coolste festivals van de zomer! Le Roi Arthur zet de toon in het stadje Bréal-sous-Montfort. Op het menu: 3 avonden rock-, rap-, pop- en electroconcerten - headliners en nieuwe ontdekkingen door elkaar. Er is ook een dorp met tal van evenementen en voorstellingen: concerten, verhalen vertellen, spelletjes, straatkunsten, een boerenmarkt... Een echt festival binnen het festival. We laten je de...
    Vraag: hoe haal je het meeste uit het laatste weekend van augustus? Net buiten Rennes, op een van de coolste festivals van de zomer! Le Roi Arthur zet de toon in het stadje Bréal-sous-Montfort. Op het menu: 3 avonden rock-, rap-, pop- en electroconcerten - headliners en nieuwe ontdekkingen door elkaar. Er is ook een dorp met tal van evenementen en voorstellingen: concerten, verhalen vertellen, spelletjes, straatkunsten, een boerenmarkt... Een echt festival binnen het festival. We laten je de Kouign Zone zelf ontdekken, een ruimte die een beetje gek is... Je hoeft er alleen maar voor te gaan!
Diensten
  • Diensten
    • MiVa opvang
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 23 augustus 2024 tot 25 augustus 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten