Zie foto's (3)
Festival Fisel

Festival Fisel #52

Rostrenen: leven in noz
Workshop / Stage, Concert, Dansen, Festival, Show, Cultureel, Muziek, Traditie en folklore in Rostrenen
  • Elk jaar staan je vingertjes te trillen als je meedoet aan de uitzinnige ritmes van het Fisel festival. Op het programma: dans, maar ook muziek uit de Keltische wereld en daarbuiten. Leven in (fest)noz, wat wil je nog meer?

  • Je hoeft geen Nostradamus te heten om dit fenomeen te voorspellen. Elk jaar, eind augustus, vermaakt het noz trad' evenement liefhebbers van de Keltische cultuur en nieuwsgierige vreemdelingen naar deze ongewone riten. Het begon allemaal met een danswedstrijd in Bonen, maar de energie verspreidde zich al snel buiten de Cercle Celtique en in de straten van Rostronen. Sindsdien is het festival verhuisd naar de renbaan van Kenroperzh, en vandaag verwelkomt het 6.000 festivalgangers die staan te...
    Je hoeft geen Nostradamus te heten om dit fenomeen te voorspellen. Elk jaar, eind augustus, vermaakt het noz trad' evenement liefhebbers van de Keltische cultuur en nieuwsgierige vreemdelingen naar deze ongewone riten. Het begon allemaal met een danswedstrijd in Bonen, maar de energie verspreidde zich al snel buiten de Cercle Celtique en in de straten van Rostronen. Sindsdien is het festival verhuisd naar de renbaan van Kenroperzh, en vandaag verwelkomt het 6.000 festivalgangers die staan te popelen om de plinn en de gavotte uit te proberen, maar ook om te luisteren naar een muzikaal programma dat wijd open staat voor verschillende stijlen: Ierse of Ethiopische muziek, zigeunerswing of elektro... Wanneer en waar? Elk jaar eind augustus, in Rostronen. Nostradamus is geen partij voor de grote marabout van Fisel!
Diensten
  • Diensten
    • MiVa opvang
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 20 augustus 2024 tot 25 augustus 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten