Zie foto's (4)
Festival Bobital L'Armor à Sons

Festival L'Armor à Sons

Festival, Muziek in Trélivan
  • Het is een van de grootste festivals in de regio en we houden ervan vanwege de menselijke dimensie en betrokkenheid. Eind juni biedt Bobital 3 dagen muziek, feest en originele evenementen in de buurt van Dinan. Grote headliners, een echte reputatie... Ons favoriete evenement!

  • 8 km ten zuiden van Dinan slaat het Bobital L'Armor à Sons festival op volle toeren. En dit intergenerationele festival loopt snel vol! Het is een evenement met meerdere genres, zowel een lokaal plattelandsfestival als een groot festival, zelfs uitgeroepen tot het beste van 2023 op Heavent Parijs. Bobital kiest bewust voor zeldzaamheid en ontdekking. Een ambitieuze line-up, een mix van gevestigde artiesten en de nieuwe generatie. Een echt menselijk project. Het perfecte dorp voor een goede...
    8 km ten zuiden van Dinan slaat het Bobital L'Armor à Sons festival op volle toeren. En dit intergenerationele festival loopt snel vol! Het is een evenement met meerdere genres, zowel een lokaal plattelandsfestival als een groot festival, zelfs uitgeroepen tot het beste van 2023 op Heavent Parijs. Bobital kiest bewust voor zeldzaamheid en ontdekking. Een ambitieuze line-up, een mix van gevestigde artiesten en de nieuwe generatie. Een echt menselijk project. Het perfecte dorp voor een goede tijd. Bobital Déraille is een feestelijke verkleedavond waar 7 uur lang alles live gaat. Bobital? Het is meer dan een festival!
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 28 juni 2024 tot 30 juni 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten