Les Petites Folies

Festival "Les Petites Folies" en Baie de Quiberon

Festival, Actuele muziek in Quiberon
  • Ga in september naar het festival Petites Folies in de baai van Quiberon voor een uitzonderlijk weekend! Twee dagen muziek voor alle generaties, in het hart van een voormalig militair fort... Een fantastisch decor en evenement, met uitzicht op zee.

  • Op het schiereiland Quiberon is het tijd voor een gloednieuw festival, een frisse wind op het Fort Neuf! Les Petites Folies heeft zich gevestigd op een uitzonderlijke plek aan zee en biedt 2 dagen lang populaire, intergenerationele concerten. Op het podium een keur aan headliners. Alle gasten hebben één ding gemeen: karakter en persoonlijkheid. Het DNA van het festival is er een van delen, eco-verantwoordelijkheid, met een echt aanbod op het gebied van zachte mobiliteit. De sfeer is...
    Op het schiereiland Quiberon is het tijd voor een gloednieuw festival, een frisse wind op het Fort Neuf! Les Petites Folies heeft zich gevestigd op een uitzonderlijke plek aan zee en biedt 2 dagen lang populaire, intergenerationele concerten. Op het podium een keur aan headliners. Alle gasten hebben één ding gemeen: karakter en persoonlijkheid. Het DNA van het festival is er een van delen, eco-verantwoordelijkheid, met een echt aanbod op het gebied van zachte mobiliteit. De sfeer is geweldig, dus doe mee!
  • Gesproken talen
    • Frans
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 13 september 2024 tot 14 september 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten