Chez Hubert Festival

Festival musique - Chez Hubert Festival 2024

Concert, Festival, Actuele muziek, Wereldmuziek, Muziek in Le Juch
  • Chez Hubert? Het is het kleine festival in de wei dat alles in zich heeft, vlakbij Douarnenez in Finistère. Een idyllische plek voor een augustusweekend vol chill, theater en muziek. Alles in het groen, met uitzicht op zee.

  • Een feestelijke sfeer. Een droomomgeving. Concerten met een goed uitgewerkte internationale line-up - electro, indie, indierock. Een prachtig uitzicht over de vallei: dit nieuwe festival in de regio Douarnenez heeft heel wat in petto! We komen aan bij Chez Hubert, in Le Juch, met familie en vrienden. Zeker van één ding: een geweldige tijd hebben. Om naar (goede) muziek te luisteren, te dansen, ons uit te leven en te genieten. Tussen twee concerten door is er tijd voor shows met de kinderen...
    Een feestelijke sfeer. Een droomomgeving. Concerten met een goed uitgewerkte internationale line-up - electro, indie, indierock. Een prachtig uitzicht over de vallei: dit nieuwe festival in de regio Douarnenez heeft heel wat in petto! We komen aan bij Chez Hubert, in Le Juch, met familie en vrienden. Zeker van één ding: een geweldige tijd hebben. Om naar (goede) muziek te luisteren, te dansen, ons uit te leven en te genieten. Tussen twee concerten door is er tijd voor shows met de kinderen en geroosterde marshmallows... Een warme, intieme sfeer is gegarandeerd - aan jou om te oordelen!
  • Gesproken talen
    • Frans
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 16 augustus 2024 tot 18 augustus 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten