Zie foto's (3)

Gîtes aux portes de Saint-Quay-Portrieux

Net als thuis, op een steenworp afstand van de baai van Saint-Brieuc
Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Plourhan
  • Of je nu met je gezin, een kleine groep of een grote groep bent, je kunt je oriënteren in dit lichte, comfortabele complex van vier gîtes op slechts vijf minuten van de kust, aan de rand van de Goëlo kust.

  • Zen, modern en goed doordacht, Anne's vier gîtes in de buurt van haar Goëlo boerderij verwelkomen u voor een 100% comfortabele vakantie in de buurt van de stranden van Saint-Quay-Portrieux. Profiteer van de vele binnen- en buitenfaciliteiten: elke gîte heeft een omheind privéterras waar je kunt brunchen of dineren als je terugkomt van een ontdekkingstocht langs de kust of het "kleine Venetië" van de Trégor, Pontrieux, beroemd om zijn pittoreske washuizen. Vanuit je gîte kun je het eiland...
    Zen, modern en goed doordacht, Anne's vier gîtes in de buurt van haar Goëlo boerderij verwelkomen u voor een 100% comfortabele vakantie in de buurt van de stranden van Saint-Quay-Portrieux. Profiteer van de vele binnen- en buitenfaciliteiten: elke gîte heeft een omheind privéterras waar je kunt brunchen of dineren als je terugkomt van een ontdekkingstocht langs de kust of het "kleine Venetië" van de Trégor, Pontrieux, beroemd om zijn pittoreske washuizen. Vanuit je gîte kun je het eiland Bréhat bezoeken, op 10 minuten varen. Profiteer van het nabijgelegen strand met zijn grote zeewaterzwembad. Neem tussen twee zwembeurten door het oude douanepad naar Tréveneuc en geniet van de mooiste panoramische uitzichten over de baai van Saint-Brieuc.
  • Capaciteit
    • Verblijfplaatsen :  6 Personen
    • Verblijfplaatsen :  3 Kamer(s)
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten