Zie foto's (8)

Kerbeleg

Een haven vol geschiedenis in Riec-sur-Belon
Gastenkamers in Riec-sur-Belon
  • Dit stijlvol gerestaureerde voormalige landhuis ligt tussen wandelpaden, ongerepte rias, cultuursteden en de kust. Trek naar de regio Pont-Aven!

  • In de vroege ochtend kunt u ze misschien zien: reeën, roodborstjes, groene spechten... Het gastenverblijf Kerbeleg ligt midden in de natuur, op 2,5 km van Riec-sur-Belon. Véréna en Fabien ontvangen u in een boerderij uit de 15e eeuw, in het hart van een park van 2 hectare. Monumentale schouwen, een trap uitgehouwen in graniet, Bretonse meubels en voorwerpen meegebracht van hun reizen: het kader is uniek en vol charme. Met z'n tweeën of met z'n drieën zet u uw koffers neer in twee grote...
    In de vroege ochtend kunt u ze misschien zien: reeën, roodborstjes, groene spechten... Het gastenverblijf Kerbeleg ligt midden in de natuur, op 2,5 km van Riec-sur-Belon. Véréna en Fabien ontvangen u in een boerderij uit de 15e eeuw, in het hart van een park van 2 hectare. Monumentale schouwen, een trap uitgehouwen in graniet, Bretonse meubels en voorwerpen meegebracht van hun reizen: het kader is uniek en vol charme. Met z'n tweeën of met z'n drieën zet u uw koffers neer in twee grote kamers. Een ervan grenst aan een zolderkamer die perfect is voor twee kinderen. Een zeer mooie suite - 2 tot 4 personen - bevindt zich in de oude bakkerij. Voordat u naar Pont-Aven of Concarneau vertrekt, kunt u zich installeren in de keuken-eetkamer, de ontvangst is hartelijk en het ontbijt 100% huisgemaakt. Als u een liefhebber bent van groen toerisme, aarzel dan niet om advies te vragen: uw gastheren zullen u alles vertellen over de te maken wandelingen langs de twee naburige rias, Belon en Aven. Prachtige stranden op 10 minuten rijden. Oesterliefhebbers, mis een proeverij van Belon niet!
  • Gesproken talen
    • Frans
    • Engels
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten