Zie foto's (7)

La Ferm'h

Een ecologisch vakantiehuis, ontworpen door een architect, langs de Golf van Morbihan
Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Baden
  • Echt iets voor liefhebbers van architectuur, deze zeer geslaagde restauratie die licht en lucht bracht in de bijgebouwen van een boerderij en die lovend besproken is in de vakpers.

  • Zuivering door plantenfilters, regenwateropvang, houtkachel, duurzame materialen... ecotoerisme gaat hier voor alles. La Grange, La Remise, L’Écurie, L’Étable en Le Grenier... de namen van de 5 charmeverblijven wijzen op hun vroegere functie. Ze bieden plaats aan 2 - 8 personen (27 in totaal) en hebben elk een eigen tuin en terras. Het omheinde terrein van 5000 m2 en de tuin liggen op afstand van de parkeerplaatsen en zijn via voetpaden toegankelijk. De accommodaties liggen langs de Golf en...
    Zuivering door plantenfilters, regenwateropvang, houtkachel, duurzame materialen... ecotoerisme gaat hier voor alles. La Grange, La Remise, L’Écurie, L’Étable en Le Grenier... de namen van de 5 charmeverblijven wijzen op hun vroegere functie. Ze bieden plaats aan 2 - 8 personen (27 in totaal) en hebben elk een eigen tuin en terras. Het omheinde terrein van 5000 m2 en de tuin liggen op afstand van de parkeerplaatsen en zijn via voetpaden toegankelijk. De accommodaties liggen langs de Golf en liggen ideaal ten opzichte van de GR34, die de kustlijn volgt. Een pad van 700 m brengt u bij de zee. Welke activiteiten zijn er? Aspirant-zeevaarders kunnen met een rondvaartboot of een huurboot naar het Île-aux-Moines bij Port-Blanc of kunnen varen in de Golf (de “kleine zee"), met zijn bonte verzameling eilandjes. Stuurman worden? Bij het watersportcentrum van Baden worden zeillessen gegeven.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten