La Maison OBONO

Een tijdloze omgeving tussen Auray en Vannes
Hotel in Bono
Vanaf :  100 Dubbele kamer
 • Dit nieuwe hotel in het natuurreservaat van Bono is een uitnodiging om nieuwe energie op te doen en de Golf van Morbihan te ontdekken, met je voeten in het water en je hoofd in het groen.

 • Hou je van uitzonderlijke plekken midden in de natuur? Mooie plekken met een chique, vriendelijke sfeer? Dan zal Maison Obono je zeker bevallen. Dit hotel opende zijn deuren in het Manoir de Kerdréan, in het hart van de Golf van Morbihan. Het ligt tussen Vannes en Auray en verwelkomt je met z'n tweeën of in groep, in ruime familiekamers of in een suite van 60 m² voor 5 personen. De charme van het oude, het sobere, moderne design en de alomtegenwoordigheid van de natuur: hier nodigt alles je...
  Hou je van uitzonderlijke plekken midden in de natuur? Mooie plekken met een chique, vriendelijke sfeer? Dan zal Maison Obono je zeker bevallen. Dit hotel opende zijn deuren in het Manoir de Kerdréan, in het hart van de Golf van Morbihan. Het ligt tussen Vannes en Auray en verwelkomt je met z'n tweeën of in groep, in ruime familiekamers of in een suite van 60 m² voor 5 personen. De charme van het oude, het sobere, moderne design en de alomtegenwoordigheid van de natuur: hier nodigt alles je uit om te ontspannen en te genieten van levenskunst. Zin om te ontspannen bij het zwembad? Een duik nemen in de natuur op de GR®34, die door het 30 hectare grote park loopt? Je welzijn koesteren in de spa van het hotel? De moestuin bezoeken? Tennissen of golfen op de golfbaan van Baden naast het hotel? Het is allemaal mogelijk zonder de auto te nemen. s Avonds kun je dineren aan de inventieve tafel van de chef, waar verse seizoensproducten uit de regio aan de orde van de dag zijn. Een prachtig adres, volledig gerenoveerd en opnieuw uitgevonden, op slechts 2 km van de charmante haven van Le Bono.
 • Gesproken talen
  • Frans
 • Tarieven 2024
 • Dubbele kamer
  van 100 € tot 380 €
Openings
Openingstijden
 • Heel het jaar 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten