Zie foto's (8)

Le Clos Er Lann

Een groene omgeving in Le Faouët
Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Le Faouët
  • In het hart van Bretagne vormen deze twee charmante gîtes een ideale uitvalsbasis om wandelaars en stamgasten te ontvangen in het Pays du Roi Morvan.

  • Als je een liefhebber bent van groen toerisme en oude stenen, dan is dit charmante adresje echt iets voor jou! Clos Er Lann opende onlangs zijn deuren in het hart van een voormalig landbouwdomein. Het landhuis en de boerderij, gelegen in een weelderig park op 1,5 km van het dorp, zijn door Marie en Cyrille omgetoverd tot twee ruime gîtes met balkenplafond en een gezellige inrichting. Op slechts 300 meter van de GR®38, die Bretagne doorkruist, zijn ze een perfecte tussenstop voor wandelaars...
    Als je een liefhebber bent van groen toerisme en oude stenen, dan is dit charmante adresje echt iets voor jou! Clos Er Lann opende onlangs zijn deuren in het hart van een voormalig landbouwdomein. Het landhuis en de boerderij, gelegen in een weelderig park op 1,5 km van het dorp, zijn door Marie en Cyrille omgetoverd tot twee ruime gîtes met balkenplafond en een gezellige inrichting. Op slechts 300 meter van de GR®38, die Bretagne doorkruist, zijn ze een perfecte tussenstop voor wandelaars of voor een groene pauze in een verjongende omgeving. Na een dag in het watersportcentrum Etang du Bel Air kunt u ontspannen in de tuin, een duik nemen in het zwembad of een spelletje jeu de boules spelen met de kinderen. Liefhebbers van Bretonse cultuur mogen de oude overdekte markt van Le Faouët en de kapel van Sainte-Barbe niet missen. De eerste stranden liggen op 40 minuten rijden.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten