Zie foto's (5)

Le Grand Léjon

Ga voor groen op zee ... met de Grand Léjon
Traditioneel zeilen in Plérin
 • “Als u de Grand Léjon probeert adopteert u hem meteen!" . U kunt dus aan boord gaan, vol enthousiasme en ... met een trui. Twaalf uur lang leert u op dit zeilschip het plezier van traditioneel varen!

 • In de baai van Saint-Brieuc keren veel bemanningsleden terug om te genieten van de authentieke charme van de boot en de gezellige sfeer aan boord. Met zijn witte snorharen, typisch voor de haven van Le Légué, staat de Grand Léjon symbool voor de plaatselijke nautische pracht. Maar ze is nog steeds heel toegankelijk! Altijd in een geweldige sfeer brengt ze de grote maritieme traditie, ouderwetse manoeuvres en de vaardigheden van de scheepstimmerlieden weer tot leven. De warme sfeer van de...
  In de baai van Saint-Brieuc keren veel bemanningsleden terug om te genieten van de authentieke charme van de boot en de gezellige sfeer aan boord. Met zijn witte snorharen, typisch voor de haven van Le Légué, staat de Grand Léjon symbool voor de plaatselijke nautische pracht. Maar ze is nog steeds heel toegankelijk! Altijd in een geweldige sfeer brengt ze de grote maritieme traditie, ouderwetse manoeuvres en de vaardigheden van de scheepstimmerlieden weer tot leven. De warme sfeer van de bemanningen van weleer komt als vanzelf over op de leden van de vereniging. Vrolijke melodieën voegen zich bij de muziek van de golven en de zeilen in de wind. Afhankelijk van het moment begeleidt een accordeon je stem in zeechanteys, brengt je sleepnet kronkelende visjes aan dek, klettert je mes in een 100% BZH-pot... De vereniging deelt haar passie met vele lokale verenigingen, instellingen en bedrijven, en natuurlijk tijdens maritieme festivals.
Diensten
 • Activiteiten
  • Activiteit voor onder de 3 jaar
  • Activiteit voor 3 tot 6 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 9 tot 12 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 6 tot 9 jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten