Zie foto's (3)

Le Paris-Brest by Christian Le Squer

Het meest gastronomische stationsbuffet van Bretagne
Restaurant in Rennes
  • Le Paris Brest, in het gloednieuwe station van Rennes, geeft een nieuwe dimensie aan de stationsrestauratie: een betoverende ufo, van de hypermoderne, zeer chique inrichting tot de befaamde Bretonse chef!

  • Vooraf zou je niet denken dat je op zo'n plek zo heerlijk kunt brunchen, lunchen of dineren. Toch ligt daar bovenaan de roltrappen, naast de loketten, een van de meest enthousiasmerende restaurants van de Bretonse hoofdstad. Christian Le Squer heeft nog altijd de touwtjes in handen van het driesterrenrestaurant Le Georges V in Parijs. Maar hier, in dit boegbeeld van Bretonse architectuur, heeft hij een restaurant geopend dat is zoals hijzelf: toegankelijk, authentiek, perfectionistisch en...
    Vooraf zou je niet denken dat je op zo'n plek zo heerlijk kunt brunchen, lunchen of dineren. Toch ligt daar bovenaan de roltrappen, naast de loketten, een van de meest enthousiasmerende restaurants van de Bretonse hoofdstad. Christian Le Squer heeft nog altijd de touwtjes in handen van het driesterrenrestaurant Le Georges V in Parijs. Maar hier, in dit boegbeeld van Bretonse architectuur, heeft hij een restaurant geopend dat is zoals hijzelf: toegankelijk, authentiek, perfectionistisch en sterk gehecht aan de waarden van de streek. De kaart is een ode aan Bretagne: gekonfijte en gekaramelliseerde varkensborst met gestoomde kool, in karnemelk gepocheerde vis van de dag en haringkuit, gebakken zeeduivel met bonen uit Paimpol, en natuurlijk de iconische Paris-Brest als dessert!
  • Chef
    Benjamin Le Coat
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten