Zie foto's (8)

Les Gîtes du Goëlo

In een mini-boerderij bij de hoogste kliffen van Bretagne
Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Plouha
  • Voor een groepsverblijf, een ontdekkingstocht met het gezin, een romantische vakantie met z'n tweeën... De Goëlo gîtes passen zich met talent aan al uw wensen aan. Tussen wandelen, fietsen, ontspannen en wellness, zal het moeilijk zijn om een programma te kiezen!

  • Bij de Gîtes du Goëlo is gastvrijheid een familieaangelegenheid. Evane, die uit Barcelona kwam, waar ze in de betere vakantiewoningen werkte, nam in 2021 de leiding van haar ouders over en breidde het domein uit. Vandaag zijn er vier gezellige en kleurrijke gîtes die uitkomen op een speelse mini-boerderij... waar paarden, kippen en schapen in harmonie leven tot groot genoegen van jong en oud. Trakteer uzelf als koppel op de "Échappée belle", een suite met pittige kleuren, en probeer het...
    Bij de Gîtes du Goëlo is gastvrijheid een familieaangelegenheid. Evane, die uit Barcelona kwam, waar ze in de betere vakantiewoningen werkte, nam in 2021 de leiding van haar ouders over en breidde het domein uit. Vandaag zijn er vier gezellige en kleurrijke gîtes die uitkomen op een speelse mini-boerderij... waar paarden, kippen en schapen in harmonie leven tot groot genoegen van jong en oud. Trakteer uzelf als koppel op de "Échappée belle", een suite met pittige kleuren, en probeer het bubbelbad met bubbelmassage uit. Een echt cadeau na dagen wandelen of fietsen langs de kust! Welzijnssessies, lunchmanden, babyspullen... Veel diensten op reservering maken uw verblijf meer dan perfect.
  • Capaciteit
    • Verblijfplaatsen :  4 Personen
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten