Les Jardins d'Arsène

De Franse 'dolce vita' in de regio Saint-Malo
Gastenkamers in Tinténiac
  • Uitzicht in Versailles-stijl en sierlijke fonteinen: tussen Rennes en Dinan bieden de tuinen van Arsène een prestigieus kader voor onvergetelijke momenten met vrienden en familie.

  • Zuivere lijnen en geometrie aan de kant van het terras, weelderigheid aan de kant van het gazon en de rozentuin: op anderhalve hectare combineren de tuinen van Arsène Franse strengheid met Angelsaksische romantiek. Met vijf tweepersoonskamers met kroonluchters en lijstwerk en zes gîtes in de bijgebouwen die grenzen aan de sinaasappelgaard, nodigt deze voormalige kwekerij je uit om te mijmeren en nieuwe energie op te doen op een steenworp afstand van het Ille-et-Rance kanaal. Als je terugkomt...
    Zuivere lijnen en geometrie aan de kant van het terras, weelderigheid aan de kant van het gazon en de rozentuin: op anderhalve hectare combineren de tuinen van Arsène Franse strengheid met Angelsaksische romantiek. Met vijf tweepersoonskamers met kroonluchters en lijstwerk en zes gîtes in de bijgebouwen die grenzen aan de sinaasappelgaard, nodigt deze voormalige kwekerij je uit om te mijmeren en nieuwe energie op te doen op een steenworp afstand van het Ille-et-Rance kanaal. Als je terugkomt van kajakken, fietsen of een excursie naar het nabijgelegen Château de Combourg, kun je genieten van een verfrissend drankje en een aperitiefplankje voor het prachtige park... Een betoverend intermezzo voordat je weer op pad gaat, richting Rennes in het binnenland of de monding van de Rance aan zee ontdekt.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten