Les Jardins d'Arsène

De Franse "dolce vita" in Saint-Malo
Gastenkamers in Tinténiac
  • Zeer "Versailles" uitzicht en sierlijke waterfonteinen: tussen Rennes en Dinan bieden de tuinen van Arsène u een prestigieus kader voor onvergetelijke momenten om te delen met uw geliefden.

  • Zuivere lijnen en geometrie aan de kant van het terras, weelderigheid aan de kant van het gazon en de rozentuin: op anderhalve hectare combineren de tuinen van Arsène Franse strengheid en Angelsaksische romantiek. Met vijf tweepersoonskamers met kroonluchters en lijstwerk en zes gîtes in de bijgebouwen naast de sinaasappelgaard, nodigt deze voormalige kwekerij u uit om te mijmeren en nieuwe energie op te doen op een steenworp afstand van het kanaal Ille-et-Rance. Terug van een kajak- of...
    Zuivere lijnen en geometrie aan de kant van het terras, weelderigheid aan de kant van het gazon en de rozentuin: op anderhalve hectare combineren de tuinen van Arsène Franse strengheid en Angelsaksische romantiek. Met vijf tweepersoonskamers met kroonluchters en lijstwerk en zes gîtes in de bijgebouwen naast de sinaasappelgaard, nodigt deze voormalige kwekerij u uit om te mijmeren en nieuwe energie op te doen op een steenworp afstand van het kanaal Ille-et-Rance. Terug van een kajak- of fietstocht, of een excursie naar het nabijgelegen kasteel van Combourg, kunt u genieten van een verfrissing en een aperitiefplankje voor het prachtige park... Een betoverend intermezzo voordat u weer de weg op gaat, richting Rennes in het binnenland, of om de monding van de Rance te ontdekken, aan de zeezijde.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten