Les p'tits bateaux

Opnieuw ontdekken van Rennes en omgeving langs het water
Boottochten in Rennes
  • Heb je de ziel van een zoetwaterzeiler... ? Ga naar de nautische basis "P'tits bateaux" in de "Prairies Saint-Martin", voor een tochtje op een elektrische boot zonder vaarbewijs!

  • Van 26 maart tot 1 november nemen de Ptits Bateaux u mee op het Kanaal van Ille en de rivier de Vilaine. De enige voorwaarde om ze te mogen besturen is dat men ouder is dan 18 jaar. Elke boot is veilig en rustig en biedt plaats aan 5 of 7 personen - kinderen worden geaccepteerd vanaf de leeftijd van twee jaar. Een uitstapje naar Noord-Saint-Martin, een visuitstapje met het gezin, een ontdekkingstocht door het centrum van de stad: ongeacht de gereserveerde tijd (1, 2 of 3 uur), u bent de...
    Van 26 maart tot 1 november nemen de Ptits Bateaux u mee op het Kanaal van Ille en de rivier de Vilaine. De enige voorwaarde om ze te mogen besturen is dat men ouder is dan 18 jaar. Elke boot is veilig en rustig en biedt plaats aan 5 of 7 personen - kinderen worden geaccepteerd vanaf de leeftijd van twee jaar. Een uitstapje naar Noord-Saint-Martin, een visuitstapje met het gezin, een ontdekkingstocht door het centrum van de stad: ongeacht de gereserveerde tijd (1, 2 of 3 uur), u bent de kapitein aan boord! Voordat u met 6 km/u het water op gaat, krijgt u een briefing over hoe u zich in alle veiligheid kunt vermaken. Als u voor een tocht van 2 of 3 uur kiest, moet u rekening houden met 15 minuten tijd om elke sluis te passeren. Het hele seizoen door worden er gratis en betalende evenementen georganiseerd op het water, op de oevers en in het kantoor van de havenmeester: het programma is te zien op de website en op sociale netwerken.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten