Zie foto's (6)
Festival Lieux Mouvants

Lieux Mouvants | Festival

Festival, Cultureel, Natuur en rust in Lanrivain
  • In het hart van Bretagne vindt elke zomer een uniek en eclectisch festival plaats dat grote artiesten, vernieuwende shows, natuurliefhebbers en kortstondige tuinen samenbrengt. Kom naar Saint-Antoine, Lanrivain en omgeving voor een aantal geweldige culturele ontmoetingen in de tuinen.

  • De hele zomer lang belooft Lieux Mouvants een hele reeks ongewone ontmoetingen in Midden-Bretagne. Ontmoetingen met kunstenaars en persoonlijkheden uit alle lagen van de bevolking, zoals Cédric Villani, Annie Ebrel, Pierre Rabhi en Erik Orsenna. Ontmoetingen met onbekende, magische dorpen, plaatsen en tuinen. Ontmoetingen met werken - installaties, voorstellingen... - ter plaatse gecreëerd door kunstenaars als Daniel Buren, Sophie Calle of Boris Charmatz, of op nieuwe manieren...
    De hele zomer lang belooft Lieux Mouvants een hele reeks ongewone ontmoetingen in Midden-Bretagne. Ontmoetingen met kunstenaars en persoonlijkheden uit alle lagen van de bevolking, zoals Cédric Villani, Annie Ebrel, Pierre Rabhi en Erik Orsenna. Ontmoetingen met onbekende, magische dorpen, plaatsen en tuinen. Ontmoetingen met werken - installaties, voorstellingen... - ter plaatse gecreëerd door kunstenaars als Daniel Buren, Sophie Calle of Boris Charmatz, of op nieuwe manieren tentoongesteld. Door de poorten van zijn geheime tuinen te openen, nodigt het team Dialogues avec la Nature u uit om een Midden-Bretagne te ontdekken "zo groot als de wereld". Het is een origineel initiatief dat door een steeds groeiend aantal bezoekers wordt toegejuicht, en het zal zeker een sensatie zijn om te delen.
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 6 juli 2024 tot 25 augustus 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten