Zie foto's (2)

Lys Noir Croisière

De roep van de zee in de Golf van Morbihan
Boottochten op zee, Bewoonbare zeilboten, Traditioneel zeilen in Arradon
  • Elegante Franse yawl uit 1914, de Lys Noir biedt zeiltochten naar de eilanden van de Golf van Morbihan. Een unieke ervaring aan de Bretonse kust!

  • Hijs het grootzeil en zet koers naar Ile aux Moines, Ile de Groix, Houat of Höédic! De beheerder van deze zeilboot, Yoann, neemt u mee op een tocht van een halve dag, een dag of meerdere dagen. De Lys noir verwelkomt tussen april en oktober tussen 18 en 22 passagiers op haar rails. Tijdens de hele oversteek onthult de kustlijn van Morbihan een steil gezicht. Land in zicht! Terwijl sommigen gaan wandelen, genieten anderen van de fijne zandstranden. Voel je je een kapitein? Pak het stuur...
    Hijs het grootzeil en zet koers naar Ile aux Moines, Ile de Groix, Houat of Höédic! De beheerder van deze zeilboot, Yoann, neemt u mee op een tocht van een halve dag, een dag of meerdere dagen. De Lys noir verwelkomt tussen april en oktober tussen 18 en 22 passagiers op haar rails. Tijdens de hele oversteek onthult de kustlijn van Morbihan een steil gezicht. Land in zicht! Terwijl sommigen gaan wandelen, genieten anderen van de fijne zandstranden. Voel je je een kapitein? Pak het stuur stevig vast en stuur de hele bemanning naar bakboord. Een nieuwe roeping is geboren! Na de inspanning het comfort! Geserveerd op een schotel, geniet van rillettes, oesters en appelsap van Bretonse producenten. Word je aangetrokken door ongewone nachten? Welkom in uw slaapcabine aan boord van de boot. s Avonds val je in slaap met het geluid van kabbelend water en word je wakker met het geschreeuw van meeuwen. Betoverend, is het niet?
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten