Zie foto's (5)

Lys Noir Croisière

Le Lys Noir, alle elegantie van regatta's op een historische zeilboot!
Boottochten op zee, Bewoonbare zeilboten, Traditioneel zeilen in Arradon
 • Dit traditionele jacht, ontworpen voor nautische wedstrijden, is zowel chic als charmant! Met alle zeilen omhoog laat u zich meeslepen door het plezier van het zeilen tussen de eilanden van de Golf van Morbihan.

 • De 215 m2 zeiloppervlak van dit honderd jaar oude tuig is vrijgemaakt en gaat vrolijk aan de wind in de Golf van Morbihan. Met een glimlach op hun gezicht geven Guillaume en Jersey de instructies van Yoann door vanaf het roer. Je kunt deelnemen aan de manoeuvres... of gewoon de zeilen bewonderen die langs de masten omhoog steken. Net als de kapitein, die niet kan stoppen met praten over de geschiedenis van de Lys, zul je verliefd worden op deze fijne, lichte boot die "altijd goed werkt"....
  De 215 m2 zeiloppervlak van dit honderd jaar oude tuig is vrijgemaakt en gaat vrolijk aan de wind in de Golf van Morbihan. Met een glimlach op hun gezicht geven Guillaume en Jersey de instructies van Yoann door vanaf het roer. Je kunt deelnemen aan de manoeuvres... of gewoon de zeilen bewonderen die langs de masten omhoog steken. Net als de kapitein, die niet kan stoppen met praten over de geschiedenis van de Lys, zul je verliefd worden op deze fijne, lichte boot die "altijd goed werkt". "Niet te klein en niet te groot", perfect voor gezinsuitstapjes! De jongste kinderen zijn dolblij als Yoann hen het roer geeft, en de oudere kinderen zijn dolblij als ze rond Ile aux Moines varen. Terwijl je een paar sinagots passeert, deel je een Bretonse snack voordat je terugkeert naar Arradon. Een onvergetelijke ervaring!
 • Gesproken talen
  • Frans
  • Engels
  • Spaans
Openings
Openingstijden
 • Vanaf 1 april 2024 tot 30 september 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten