Zie foto's (5)

Manoir de la Haute Pilais

Rust in een landhuis, net buiten Rennes
Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Chantepie
  • Op slechts 10 minuten van Rennes, tussen stad en platteland, geniet je van een oase van rust op een bucolisch landgoed uit de 15e eeuw.

  • Het is als geen ander, deze oase van rust en groen op een steenworp afstand van het centrum van Rennes. Studio's, kamers, gîtes: het voormalige landhuis is gerenoveerd met respect voor de omgeving en kan worden aangepast aan je behoeften. Als je wilt ontspannen of thuis werken, alleen of met een partner, zijn er 2 duplex-appartementen - functioneel, volledig uitgerust en mooi ingericht. Wil je kiezen voor een ontbijt? Goed idee: het wordt bereid met lokale producten van eigen bodem en wordt...
    Het is als geen ander, deze oase van rust en groen op een steenworp afstand van het centrum van Rennes. Studio's, kamers, gîtes: het voormalige landhuis is gerenoveerd met respect voor de omgeving en kan worden aangepast aan je behoeften. Als je wilt ontspannen of thuis werken, alleen of met een partner, zijn er 2 duplex-appartementen - functioneel, volledig uitgerust en mooi ingericht. Wil je kiezen voor een ontbijt? Goed idee: het wordt bereid met lokale producten van eigen bodem en wordt geleverd in een mandje.
    Wat de gîtes betreft, zijn er twee opties: voor 3 of 4 personen is de plattelandsgîte iets voor jou. Volledig uitgerust, omheind en privé is het de perfecte plek om in alle privacy nieuwe energie op te doen - met een speciale vermelding voor het terras met uitzicht op het platteland. Kom je met een groep? De 4 gezellige slaapkamers in deze karaktervolle gîte zijn een aanrader. Goed om te weten: 3 van de kamers kunnen ook apart gehuurd worden, voor 2 nachten of meer. Buiten is er een parkeerplaats en een hectare ongerepte natuur... Pure gelukzaligheid!
  • Capaciteit
    • Verblijfplaatsen :  11 Personen
    • Verblijfplaatsen :  7 Kamer(s)
Tarieven
Betalingsmethoden
  • Betaalkaarten
  • Reischeques
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten