Manoir de la Haute Pilais

Rust in een landhuis, net buiten Rennes.
Gîte d'étape en voor groepen in Chantepie
 • Geniet van een vredig intermezzo op dit bucolische landgoed uit de 15e eeuw. Gelegen op het rustige Bretonse platteland, ver van de drukte van de stad Rennes, combineert het historische charme met het buitenleven.

 • Éliane is opgegroeid op een boerderij. Ze heeft zich altijd dicht bij het land en de steen van Bretagne gevoeld. Het was dan ook niet meer dan logisch dat ze verliefd werd op het authentieke landhuis van Haute Pilais, een voormalige boerderij. Met behoud van de rustieke charme van deze longère, richten Éliane en haar man een ontvangstruimte en twee gîtes in. Ze zien deze als de perfecte plek om de speciale momenten van het leven als gezin te vieren. De grote gîte herbergt vier slaapkamers,...
  Éliane is opgegroeid op een boerderij. Ze heeft zich altijd dicht bij het land en de steen van Bretagne gevoeld. Het was dan ook niet meer dan logisch dat ze verliefd werd op het authentieke landhuis van Haute Pilais, een voormalige boerderij. Met behoud van de rustieke charme van deze longère, richten Éliane en haar man een ontvangstruimte en twee gîtes in. Ze zien deze als de perfecte plek om de speciale momenten van het leven als gezin te vieren. De grote gîte herbergt vier slaapkamers, ingericht om het verleden van de streek te weerspiegelen. Buiten geniet je van een hectare natuur, waar rust en frisse lucht heersen. De locatie, op slechts 10 minuten van Rennes en een uur van Saint-Malo en Dinan, maakt het een ideale uitvalsbasis voor uw avonturen in Bretagne!
 • Capaciteit
  • Verblijfplaatsen :  19 Personen
  • Verblijfplaatsen :  5 Kamer(s)
Tarieven
Betalingsmethoden
 • Betaalkaarten
 • Reischeques
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten