MOD KOZ

De Golf van Morbihan aan de waterkant aan boord van een prestigieus zeiljacht
Zeilen, Boottochten op zee in Larmor-Baden
  • Klim aan boord van deze catamaran met ster aan land en laat je meevoeren door de stromingen om een heleboel eilanden en waterlandschappen te ontdekken, vanuit Larmor-Baden.

  • Of je nu ligt te luieren op de golven of vaart langs de rand van de riffen, je kunt de Golf van Morbihan op een levensgrote schaal verkennen aan boord van deze elegante Extreme 40 multihull. Met atmosferische variaties en stromingen die fluctueren naargelang het moment van de dag en de omstandigheden, kun je dankzij de ervaren bemanning op elke leeftijd en op verschillende manieren genieten van de sensaties van de zee, of je nu alleen bent, met z'n tweeën, in een groep, met het gezin of met...
    Of je nu ligt te luieren op de golven of vaart langs de rand van de riffen, je kunt de Golf van Morbihan op een levensgrote schaal verkennen aan boord van deze elegante Extreme 40 multihull. Met atmosferische variaties en stromingen die fluctueren naargelang het moment van de dag en de omstandigheden, kun je dankzij de ervaren bemanning op elke leeftijd en op verschillende manieren genieten van de sensaties van de zee, of je nu alleen bent, met z'n tweeën, in een groep, met het gezin of met collega's. "De Golf heeft stromingen van zeldzame intensiteit en we passeren tientallen eilanden op onze tochten," legt Antoine, eigenaar en schipper, uit. Onder de sterren van deze maritieme ontsnappingen met hun paradijselijke uitzichten: het eiland Gavrinis, waar zich een enorme historische megalithische grafheuvel bevindt, of de niet te missen eilanden Ile aux Moines en Ile d'Arz.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten