Refuges de mer de Ledenez

Refuges de mer de Ledenez

Als Robinson Crusoë in de Iroisezee
Gîte d'étape en voor groepen in Île-Molène
  • Via een tombolo of schoorwal is het eilandje Lédénez Vraz vanaf Molène te bereiken. Twee onderkomens, replica's van oude hutten van algenvissers, staan klaar voor een overnachting met het alleen-op-de-wereldgevoel!

  • Helemaal alleen op uw eigen eiland, is dat uw droom? Beleef zo'n vrijwillige verbanning in de Refuges de Mer op Lédénez bij Molène. Het eiland ligt op een kwartier lopen uit de kust van Finistère. Houd er rekening mee dat door de getijden de overtocht maar beperkt mogelijk is! De huisjes zijn van hout, net als berghutten. Ze bieden eenvoudig comfort, maar zijn heel gezellig. De twee slaapkamers hebben samen 8 slaapplaatsen (eenpersoons- of stapelbedden), er is een eenvoudige keuken, een...
    Helemaal alleen op uw eigen eiland, is dat uw droom? Beleef zo'n vrijwillige verbanning in de Refuges de Mer op Lédénez bij Molène. Het eiland ligt op een kwartier lopen uit de kust van Finistère. Houd er rekening mee dat door de getijden de overtocht maar beperkt mogelijk is! De huisjes zijn van hout, net als berghutten. Ze bieden eenvoudig comfort, maar zijn heel gezellig. De twee slaapkamers hebben samen 8 slaapplaatsen (eenpersoons- of stapelbedden), er is een eenvoudige keuken, een composttoilet, maar geen douche. Hier leef je zoals Robinson Crusoë. Op het eiland staat ook het vroegere algenvissershuis, omgebouwd tot een bijzondere gîte met drie tweepersoonskamers en een badkamer. Voor wie net iets meer comfort wil, of voor gezinnen. Maar ook hier word je helemaal ondergedompeld in de ongerepte natuur van het Iroisegebied!
  • Capaciteit
    • Verblijfplaatsen :  16 Personen
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten