Trieux Plongée

Een mooie duik rond Bréhat
Diepzee vissen, Duiken in Lézardrieux
  • Het duikcentrum van Trieux, gevestigd in Lézardrieux, biedt het hele jaar door snorkel- en duiktrips om de zeebodem van de riviermonding en de archipel te verkennen.

  • Zoals de kenners weten, is de archipel van Bréhat een wonder van onderwaternatuur met een grote verscheidenheid aan aquatische milieus. Het is in het verleden het toneel geweest van vele scheepswrakken en herbergt ook wrakken die nog steeds toegankelijk zijn. Serge kent de zeebodem door en door. Ga in zijn stille kielzog, alleen of met uw gezin, op avontuur om de kleurrijke fauna en flora te ontdekken, die vooral rijk is aan sponzen. Naast trips voor ervaren duikers, organiseert Serge eerste...
    Zoals de kenners weten, is de archipel van Bréhat een wonder van onderwaternatuur met een grote verscheidenheid aan aquatische milieus. Het is in het verleden het toneel geweest van vele scheepswrakken en herbergt ook wrakken die nog steeds toegankelijk zijn. Serge kent de zeebodem door en door. Ga in zijn stille kielzog, alleen of met uw gezin, op avontuur om de kleurrijke fauna en flora te ontdekken, die vooral rijk is aan sponzen. Naast trips voor ervaren duikers, organiseert Serge eerste duiken, langere cursussen en snorkeltrips voor iedereen. Geen stress, Serge is een zen meester! De eilandjes van Brehat zijn ook bijzonder geschikt om te snorkelen, te freediven en onder water te vissen.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten